“Ne mutlu bana ki ilk hedefime ulaştım”

“Ne mutlu bana ki ilk hedefime ulaştım”

TFF 2. Lig ekiplerinden Pazarspor’a transfer olan Mustafa Salk, YENİDÜZEN'e duygularını aktardı

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Merit Alsancak Yeşilova’nın altyapısından yetişerek yıldızını parlatan Mustafa Salk, geçtiğimiz gün TFF 2. Lig ekiplerinden Pazarspor’a transfer olarak profesyonel sözleşmeye imza attı. Salk, transferi ile ilgili olarak YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada çocukluğundan beri profesyonel olarak Türkiye ve Avrupa’da oynama hedefinin olduğunu, bu hedeflerinden birine ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

 

Salk: Türkiye ve Avrupa’da oynamak hedeflerimin en başındaydı

“Yıllardır hedeflediğim yerlere gelmek hem kendim hemde ailem için çok gurur verici bir durum” diyen Mustafa Salk, “Çocukluğumdan beridir Türkiye ve Avrupa’da profesyonel bir şekilde oynamak hedeflerimin en başındaydı. Ne mutlu bana ilk hedefime ulaştım” açıklamasını yaptı. Salk, takımda ortamın çok iyi olduğunu ve herkesin kendisini çok iyi karşıladığını da belirtti.

 

“Daha iyi yerlere geleceğime inanıyorum”

“Bundan sonrası için de daha da iyi yerlere gelmek için çok çalışmak gerekiyor” diyerek sözlerini sürdüren Salk, “Kendime inancım, güvenim tam. Ailem ve arkadaşlarımın da destekleriyle daha da iyi yerlere geleceğime inanıyorum” ifadelerini kullandı. Mustafa Salk’ın transfer olduğu Pazarspor, 20 haftası geride kalan 2. Lig’de 34 puanla liderin 14 puan gerisinde 6’ncı sırada bulunuyor.

Bu haber toplam 2044 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.