Ne çektin be Çetinkaya: 3-1

Ne çektin be Çetinkaya: 3-1

Süper Lig'de haftanın kapanış maçında Türk Ocağı, GAÜ Çetinkaya'yı kupadan sonra ligde de mağlup etti.

A+A-

STAT: Mete Adanır Stadı

HAKEMLER: Timur E. Bodi***, Mehmet Ekşici***, Ozan Kel***

TÜRK OCAĞI: Andreou**, Yunus E. İleli**, Bilal Ceylan (Dk.10 M. Avcı**), Coşkun Ulusoy***, Mustafa Ercan**, James Akpama**, Hasan Sadrazam**, Justice Amenyaglo***, Muhammet A. Uçar** (Dk.70 İlker*), Ertaç Taşkıran**, C. Uzokwe*** (Dk.80 S. Adams*)

GAÜ ÇETİNKAYA: Ufuk Şimşek*, Zihni Temelci**, Ludgero A. Cachicoteda*, Tunç Özgürgün* (Dk.61 Hasip*), Hakan Karacaoğlu*, Sercan Demirman**, Armond Badji* (Dk.61 Faye*), Paulos Philippou** (Dk.46 M. Yaşınses*), Emre Özsin*, Ahmet Can*, Kağan Görneçli**

GOLLER: Dk.38 Ertaç Taşkıran, Dk.46 Justice, Dk.57 C. Uzokwe (Türk Ocağı) – Dk.64 Kağan Görneçli (GAÜ Çetinkaya)

 

K-Pet Süper Lig’de 25’inci haftanın kapanış maçında hafta arasında Kıbrıs Kupası’nda karşılaşan Türk Ocağı ile GAÜ Çetinkaya karşı karşıya geldi. Kupa mücadelesinde rakibini saf dışı bırakan Türk Ocağı, Mete Adanır Stadı’nda oynanan maçı 3-1’lik skorla kazanarak ligde de gülen taraf oldu. Türk Ocağı’nın gollerini Ertaç Taşkıran, Justice ve Uzokwe kaydederken, Çetinkaya’nın tek sayısı Kağan’dan geldi.

 

Ocak bu sezon rakibine yenilmedi

Türk Ocağı Çetinkaya ile ligde oynadığı iki maçı da kazanırken, Kıbrıs Kupası’nda rakibini 2-2 ve 5-2’lik skorlarla mağlup ederken bu sezon rakibine yenilmemiş oldu.

Bu maçtan önce oynadığı son 4 lig maçını mağlubiyetle tamamlayan Ocak, galibiyet hasretini sonlandırarak puanını 35 yaptı. GAÜ Çetinkaya ise 36 puanda kaldı.

Bu haber toplam 2460 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.