“Mutlu ve gururluyum”

“Mutlu ve gururluyum”

KKTCELL Kadınlar Ligi gol kraliçesi Başak Ruso, “Takım arkadaşlarımın katkıları olmasaydı başaramazdım” dedi.

A+A-

Halit Dağ

KKTCELL Kadınlar Ligi takımlarından Akdeniz Spor Birliği forması altında 14 gol ile gol kraliçesi olan Başak Ruso

ilk kez gol kraliçesi olduğu için mutlu ve gururlu olduğunu söyledi. Sezon içinde ciddi sakatlıklar geçirdiğini ve futbolun kendisinin olmazsa olmazları arasına girdiğini ifade eden Başak, hiçbir zaman pes etmeyip çalıştığını ve gol kraliçeliğini hak ettiğine inandığını ifade etti.

 

Ruso: “Takım arkadaşlarım hep destek oldular”

Başak, gol kraliçeliğini kazanırken en büyük desteğin takım arkadaşlarından geldiğini söylerken, “Onların katkıları olmasaydı başaramazdım” dedi.

 

En büyük sıkıntı soyunma odalarındaki hijyen ve temizlik

Sezon boyunca en büyük sıkıntının soyunma odalarında yaşadıklarını söyleyen Başak, maçların oynandığı bazı sahalarda soyunma odalarının pis ve hiç hijyenik olmadığını belirtirken, “Bir sahada soyunma odası bile yoktu ve dışarda soyunmak durumunda kaldık” dedi.

“İnşallah önümüzdeki yıllarda bu tip sorunlar çözülür ve daha iyi şartlarda daha çok takım ile mücadele ederiz” diyen Başak, ligi düzenleyen Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na ve isim sponsoru Kuzey Kıbrıs Turkcell’e teşekkür etti.

Başak, son olarak taraftara teşekkür ederek “Destekleri inanılmazdı, bizi hiç yalnız bırakmadılar, hep desteklediler” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 1321 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.