“Mutlu ve gururluyum”

“Mutlu ve gururluyum”

Ahmet Sivri imzayı attı, düşüncelerini SPOR YENİ ile paylaştı

A+A-

SPOR YENİ ÖZEL

Futbol yaşantısını Galatasaray’ın U21 takımında sürdüren Kıbrıslı Türk oyuncu Ahmet Sivri, bugün resmen sarı kırmızılı takıma imzayı atarak resmen profesyonel oldu. Gerçekleşen imza töreninde ülkemiz menajerlerinden Tekin Birinci de hazır bulundu. Genç oyuncu, Temmuz ayı içerisinde ülkemiz spor yazarlarından Hasan Ecer aracılığıyla Galatasaray’a gitmişti.

 

“Bundan sonra daha çok çalışacağım”

Sarı kırmızılı takıma resmi imzayı atan genç oyuncu, düşüncelerini SPOR YENİ ile paylaştı. Ahmet Sivri; “Profesyonel olmak benim için çok güzel bir şey. Herkes bunu hayal ederken, ben gerçekletirdim. Mutlu ve gururluyum. Bana destek veren hocalarıma, aileme, arkadaşlarıma, teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte daha fazla çalışacağım” dedi.

 

Kısa sürede kendini kanıtladı

Ahmet Sivri, Galatasaray’a ilk olarak Temmuz ayında gitmişti. Kısa sürede kendini kanıtlayan genç oyuncu, sarı kırmızılı formayı kaptı ve daha sonra hiç bırakmadı. Ahmet Sivri, TFF U21 Süper Lig’in ilk devresinde 13 gol kaydetmeyi başardı. Sivri, dün U19 takımında yer almış ve Yeni Malatyaspor ağlarını sarsmıştı.

Bu haber toplam 4871 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.