“Mutlu ve gururluyum”

“Mutlu ve gururluyum”

K-Pet Süper Lig’in Girne ekiplerinden Doğan Türk Birliği’ne transfer olan Halil Turan, Doğan Türk Birliği’ne transferi ile ilgili “Mutlu ve gururlu” olduğunu belirtti.

A+A-

Halit DAĞ

K-Pet Süper Lig’in Girne ekiplerinden Doğan Türk Birliği’ne transfer olan Halil Turan, Doğan Türk Birliği’ne transferi ile ilgili “Mutlu ve gururlu” olduğunu belirtti. Golcü futbolcu futbolun devam etmesi için en erken zamanda doğru kararın alınması ümidi ile beklediğini belirterek “Kesinlikle futbolumuzu bize geri versinler” açıklamasını yaptı.

 

Turan: Doğu karar alınması ümidi ile beklemekteyim

“Ben koronavirüsün futbol için engel olabileceğini düşünmüyorum” diyen Halil Turan, “Er yada geç doğru karar alınıp futbolun başlatılması şart. Çünkü bu işten ekmek yiyen birçok insan var. Sadece futbolcu değil, hakemi, eczacısı, masörü, malzemecisi, tekstilcisi gibi birçok örneği var. Bu yüzden en erken zamanda doğur karar alınması ümidi ile beklemekteyim” dedi.

 

“Bize futbolumuzu geri versinler”

Bulaş riskinin her yerde olduğunu belirten Halil Turan, “Düşünün ki meyhaneler, restoranlar, kalabalık birçok ortam açık. Buralarda da hastalık riski en az futboldaki kadardır. Tüm dünyada olduğu gibi koronavirüs ile yaşamayı öğrenmek zorundayız. Çünkü bir yıl askıya alınsa bile virüs tamam bitti, temizlenecek diye bir şey yok. Bu yüzden kesinlikle futbolumuzu bize geri gersinler” açıklamasını yaptı.

 

“Mutlu ve gururluyum”

Doğan Türk Birliği’ne transferini değerlendiren Halil Turan, kendisi için sürpriz olduğunu ancak yıllardır Doğan Türk Birliği’ne transfer olmayı çok istediğini, hatta iki kez masada anlaşıp eski kulüpleri ile anlaşma sağlanamadığı için transferinin o dönemlerde olmadığını belirtti. Halil Turan, “Transferin şimdiye kısmetmiş. Bu büyük camiaya geldiğim için çok mutlu ve gururluyum. Doğan Türk Birliği’nin her sezon hedef şampiyonluktur. Benim de hedeflerim her zaman takımımın şampiyon olmasıdır. Umarım yeni sezonda takımımın şampiyon olarak ligi bitireceğine inancım ve güvenim tamdır. Kendime de güvenim hat safhada. Bu hedefler doğrultusunda başarılı olabilmek için sahaya her şeyimi verip, yansıtacağımdan kimsesinin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 3831 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.