Mustafa Cengiz'e istifa çağrısı

Mustafa Cengiz'e istifa çağrısı

Galatasaray'da Mustafa Cengiz'in kriz yaratan sözleri sarı-kırmızılı yönetimi istifa çağrısına yöneltti.

A+A-

Galatasaray’da yönetim krizi büyüyor

"Futbolcuların haysiyet şereflerini hatırlasınlar. Kendilerine oynamıyorlar. Türkiye'nin en büyük camiasındalar. Ölümüne oynamalılar. Bunu neden yapmıyor futbolcularımız. İpinde değil adamın, profesyonelce bakıyor."

Mustafa Cengiz’in bu açıklamaları Florya ile ipleri kopma noktasına getirdi.

Yönetim kurulu, Türk Telekom Stadı’nda bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulundu, üyeler Başkan Cengiz’i istifaya davet etti.

Sarı-kırmızılıların Başkanı, istifa teklifini geri çevirerek başkanlığa aday olacağını ve yeniden seçileceğine inandığını söyledi.

Burak Elmas, Metin Öztürk ve Tuncer Hunca’dan sonra Eşref Hamamcıoğlu da Galatasaray başkanlığı için adaylığını açıklamıştı.

Galatasaray’da başkanlık seçimi, yeterli çoğunluk sağlanması halinde 22 Mayıs’ta yapılacak. Salgın nedeniyle seçimin ertelenme olasılığı da bulunuyor.

 

Bir istifa çağrısı da Ultraslan'dan 

Öte yandan Galatasaray'ın taraftar grubu Ultarslan da Cengiz'i istifaya davet etti.

Açıklama şöyle: 

Sayın Başkanımız Mustafa Cengiz;

"Çok zor bir dönemde elinizi taşın altına koydunuz. Döneminizde; UEFA nezdinde kapanan Avrupa kapılarını açtınız, Florya'yı tekrar bünyemize kattınız, birçok Şampiyonluk, kupalar ve başarılar kazandık, mali tedbirler uygulandı ve kulübümüz kar açıkladı.

Son dönemde olumsuz birçok şey yaşasak da, vefalı Galatasaray Camiası sizlerin bu olumlu hizmetlerinizi her zaman hatırlayacaktır.

Güzel anıların ve sağlığınızın daha fazla yıpranmasına izin vermeden, hem sizin için hem de kulübümüzün mevcut ortamda önünü açmak açısından ara vermenizin çok önemli ve kaçınılmaz olduğu ortadadır. Galatasaray ve Galatasaray taraftarı sizlerden son bir hizmet bekliyor...
#ultrAslan"

Bu haber toplam 712 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.