“Mücadele ile keyfi birleştirme hedefiyle yola çıktık”

“Mücadele ile keyfi birleştirme hedefiyle yola çıktık”

Binicilikte geleneksel olarak düzenlenen Asya Atlı Spor Country Kupası, 4 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

A+A-

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen organizasyon Akova’da bulunan Asya Atlı Spor Kulübü’nde yer alacak ve saat 17.00’de başlayacak.

Asya Atlı Spor Kulübü Direktörü Asya Alpler söz konusu organizasyon ile ilgili bilgi verdi. Alpler, “Mücadele ile keyfi birleştirme hedefiyle yola çıktıklarını” vurguladı.

Asya Atlı Spor Country Kupası engel atlama müsabakalarının 2016 yılından beri Asya Atlı Spor Kulübü tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen bir müsabaka olduğunu belirten Alpler, Country Kupaları kulübün Akova’da bulunan tesisinde gerçekleştirildiğini ve bir binicilik festivali şeklinde organize edildiğini ifade etti.

   237306587-4621487047871229-3337905603648658970-n.jpg                                                               

Alpler: Her yıl organizasyona yenilikler katmayı esas aldık

“Country Kupası konseptini geliştirirken mücadele ile keyfi birleştirme hedefi ile yola çıktık ve her yıl organizasyona yenilikler katmayı esas aldık” diyen Asya Alpler, “Kulübün yarışma sahası büyüklükten dolayı (100*100m) biniciler için hem çok keyifli hem de oldukça zorlu bir yarışma ortamı yaratıyor. Bunun bilinci ile yarışmacıları onurlandırmak için küçük de olsa her bir binicinin organizasyondan bir hatıra ile evine dönmesi için çeşitli hediyeler ve ‘En Şık Binici’, ‘En Bakımlı At’ gibi özel ödüller veriyoruz” şeklinde konuştu.

“Bunların yanı sıra, tesis avantajımız sayesinde etkinlik günü birçok satış ve tanıtım standına yer veriyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Alpler, “Başta Sarınç Restaurant, Cortado Espresso Bar, Heineken, Island Tack Shop, Animax Veteriner Kliniği ve Cleapet Cyprus, Bademli Vitray ve A-Mark standları olmak üzere, çeşitli yiyecek-içecek, at ve binicilik malzemeleri, veteriner ürünleri, aksesuar/takı gibi standlar ile özellikle izleyicilerin müsabaka süresince etkinlikte farklı alanlarda da vakit geçirebilmesini sağlıyoruz. Bu yıl seyircilere özel yeni sürprizlerimiz de olacaktır” dedi.

asya-atli-country-kupasi.jpg

Y.Boğaziçi ve Geçitkale belediyelerinden destek

“Asya Atlı Spor Country Kupası 2016 yılından beridir, bireysel olarak benim müsabaka sponsorum da olan Dumlupınar Türk Spor Kulübü ana sponsorluğunda yapılmaktadır” şeklinde sözlerini sürdüren Asya Alpler, “İkinci Country Kupası’ndan beri Yeni Boğaziçi, ilk Country Kupası’ndan beridir de Geçitkale Belediyesi etkinliğimize tam destek vermektedir. Buradan Sn. Mustafa Zurnacılar ve Sn. Hasan Öztaş’a ayrıca teşekkür etmek isterim” ifadelerini kullandı.

 

Katkı koyanlara teşekkür

“4 Eylül’de Asya Atlı Spor Kulübü’nde (Akova) gerçekleşecek 4. AAS Country Kupası’na bu yıl katkı koyan isimlere de bu ülkede sporun ve spor organizasyonlarının gelişimine yaptıkları katkıdan dolayı tekrar teşekkür ederim” şeklinde açıklamalarını sürdüren Asya Alpler, Dumlupınar Türk Spor Kulübü ana sponsorluğunda ve Yeni Boğaziçi ve Geçitkale Belediyesi katkıları ile gerçekleşecek etkinliğe katkı koyan isimleri şu şekilde sıraladı:

Musmer Ltd., Meh- Ay Elektrik, DOTEK Elektrik, Sancy Kuyumculuk, Sarınç Restaurant, Özerlat Kahve , Gül-em Vinç, Celtis Garden, Heineken, Cortado Espresso Bar, Cemer Su, Berza Market, Çetin Alüminyum, Çelebiaziz Hırdavat, Real Elektrik, Osman Şingirli Ferforje, Öztoklar, Akhisar Elektrik, Aranır Elektrik, Turgay Ersalıcı Oto & Emlak, Packsel Ltd.,

Alakan Telefon, Samanlık Meyhane, Medica Animale Veteriner Kliniği, Animax Veteriner Kliniği, Cleapet Cyprus, A- Mark, Bademli Vitray, Sun Republic, Dersanem Eğitim Merkezi, Grand Auto, Hasan Özbilek, Civisilli Gıda, All-tech Veteriner, Uğur Lastik Hizmetleri, Kanizi Petrol.

Bu haber toplam 1340 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.