
MTG’nin yabancıları tamam
Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü, bir süre önce kadrosuna kattığı Papa Demba Ndior’un ardından Ababacar Sarr ve Badiane Aime’yi renklerine bağladığını duyurdu.
A+A-
Senegalli 23 yaşındaki Sarr kanatlarda oynarken, 21 yaşındaki bir diğer Senegalli Aime ise kanat ve forvette görev yapabiliyor.
Mağusa Türk Gücü, “Aramıza hoş geldin Ababacar SARR ve Badıane AIME” başlığı ile transferleri şu sözlerle duyurdu:
“Papa Demba’dan sonra Senegal asılı 2002 doğumlu Ababacar Sarr ve 2004 doğumlu Badıane Aıme Mağusa Türk Gücümüze güç katmak için kulübümüze imza attı
Sezonun ikinci yarısında sarı yeşil formayı giyecek Senegali iki oyuncu Sarr ve Aıme’ye hoş geldin der başarılar dileriz”
Ligin ilk devresinin son haftalarını yabancı oyuncusu olmadan geçiren Mağusa Türk Gücü, ikinci devreye Ndior, Sarr ve Aime ile girecek.
Bu haber toplam 695 defa okunmuştur




.gif)


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.