“MTG’nin hedefi her zaman şampiyonluktur”

“MTG’nin hedefi her zaman şampiyonluktur”

Süper Lig’de son iki sezonun şampiyonu Mağusa Türk Gücü’nde teknik direktör Ali Oraloğlu, hazırlık sürecini değerlendirdi, “Son iki yıldır hak ederek güzel şampiyonluklar yaşadık. Mağusa Türk Gücü’nün hedefi her zaman bellidir, o hedefi de şampiyonluktur”

A+A-

Süper Lig’de son iki sezonun şampiyonu Mağusa Türk Gücü’nde keyifler yerinde. Teknik direktör Ali Oraloğlu yeni sezon hazırlıklarını YENİDÜZEN’e değerlendirerek, gidişattan şu an için memnun olduğunu belirtti, yeni sezonda hedeflerinin yine şampiyonluk olduğunu ifade etti. 2-6 Ağustos tarihlerinde kamp yapacaklarını belirten deneyimli teknik adam, şu an için transfer yapmayı düşünmediklerini de söyledi.

Kıbrıs’ın kuzeyinde son dönemde artış gösteren vakalar konusuna da değinen Oraloğlu, “Eğer bir yıl da oynamazsak, bu ülke futbolunu öldürür” şeklinde konuştu.

 

Oraloğlu: “Çalışmalar arzu ettiğimiz düzeyde”

Yeni sezon hazırlıklarını değerlendiren Mağusa Türk Gücü teknik patronu Ali Oraloğlu, askerlik yapan oyuncuları dışında tam kadro çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Çalışmaların keyifli bir ortam içerisinde geçtiğini aktaran deneyimli teknik adam, şu an için arzu ettikleri düzeyde olduklarını belirtti. Hazırlık maçlarının da tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Oraloğlu, 2-6 Ağustos tarihleri arasında Acapulco’da kamp yapacaklarını da sözlerine ekledi.

 

“Hedefimiz belli…”

Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Oraloğlu takımın yeni sezondaki hedefinden de bahsetti. Oraloğlu; “Son iki yıldır hak ederek güzel şampiyonluklar yaşadık. Mağusa Türk Gücü’nün hedefi her zaman bellidir, o hedefi de şampiyonluktur. Biz de tüm çalışmalarımızı bu hedef doğrultusunda yapıyoruz.  Ligde güçlü takımlar var ve dişli rakipler bizleri bekliyor. Kolay olmayacağını biliyoruz. Umarım yine mutlu sona ulaşırız” dedi.

 

“Şu an için transfer ihtiyacımız yok”

Takımın şu an için transfere ihtiyacı olmadığını aktaran deneyimli teknik adam, “Transfer yapmak için bize verilen bir hak ve süre var. Şu an için bir transfere ihtiyacımız yok ama bu süre zarfında eksikliklerimizi görürsek yapabiliriz” dedi.

 

“Oynamazsak, ülke futbolu ölür”

Kıbrıs’ın kuzeyinde son dönemdeki vaka artışı konusunda da değerlendirme yapan Mağusa Türk Gücü teknik patronu Oraloğlu sözlerini şöyle noktaladı: “Tüm dünya olarak bu salgınla birlikte yaşamayı alışmalıyız. Zaten o şekilde yaşamaya çalışıyoruz. Geçen sezon ara vermek zorunda kalmıştık. Şu anda tüm dünyada gerek futbol, gerek diğer spor branşları oynanıyor. Eğer bir yıl da oynamazsak, bu ülke futbolunu öldürür. Umarım, bunu tekrar yaşamayız.”

 

 

Bu haber toplam 1059 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.