MTG’de anahtar kelime: “İstikrar”

MTG’de anahtar kelime: “İstikrar”

Ligin ilk haftasında sezona farklı Merit Alsancak Yeşilova galibiyeti ile giren Mağusa Türk Gücü’nde Teknik Direktör Ali Oraloğlu, istikrarın önemine vurgu yaptı.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in ilk hafta mücadelesinde Mağusa Türk Gücü konuk olduğu Merit Alsancak Yeşilova’yı 5-0 gibi farklı bir skorla geçerek lige oldukça iyi bir başlangıç yaptı. Mağusa ekibinde Teknik Direktör Ali Oraloğlu galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirirken ‘İstikrar’ vurgusu yaptı.

 

Oraloğlu: “Takıma moral ve özgüven açısından artılar kattı”

YENİDÜZEN’e konuşan Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu ligin ilk maçlarının her zaman zor olduğunu belirtirken, “Rakip kim isterse olsun, fark etmez. İlk maçlar her zaman zordur. Bizim deplasmanda oluşumuz, bu yıl ligde hedefi olan, transferler yapan Yeşilova karşısında kazanmamız güzel oldu. Takıma moral ve özgüven açısından artılar kattı” dedi.

 

İstikrar vurgusu

“Futbol çok değişken bir oyun ve her zaman ne olacağını bilemezsiniz” diyen Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, “Bu yılki amacımız üst sıraları ve şampiyonluğu zorlayan, istikrarlı bir futbol oynayarak kazanmasını bilen, sahada ne yaptığını bilen futbolcu topluluğu ile göze hoş gelen bir futbol oynamaktır” ifadelerini kullandı. Oraloğlu, Uğur Gök ve Halil Turan’ın ilk maçta rakip fileleri havalandırması ile ilgili olarak “Bireysel yetenekli, özellikle hücum hattında golcü ayaklarımızın olması avantaj. Bunu ilk haftada gösterdiler ve istikrar devam etmeli” şeklinde konuştu.

 

“Çetinkaya yılların takımı”

Ligin ikinci haftasında karşılaşacakları Çetinkaya ile ilgili de konuşan Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, “Ligin ilk haftaları her zaman zordur. Çetinkaya da yılların takımı. Tecrübeli bir takım, muhakkak zor bir maç olacak” dedi. Ligde kolay maçın olmadığına vurgu yapan Oraloğlu, “Bizim için önemli olan istikrarı sürdürmek. Kendi sahamızda bu yıl ilk kez kendi seyircimiz önünde oynayacağız. Amacımız 3 puan” dedi.

Bu haber toplam 1882 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.