MTG yeni bir sayfa açtı

MTG yeni bir sayfa açtı

MTG'de gerçekleşen olağanüstü genel kurulda Koral Bozkurt kulübün yeni başkanı seçildi.

A+A-

Mağusa Türk Gücü’nde gerçekleşen olağanüstü genel kurul ile tek aday olan Koral Bozkurt kulübün yeni başkanı oldu. Mağusa Türk Gücü’nde geçtiğimiz hafta oyuncuların alacaklarını alamadıkları gerekçesi ile antrenmanı boykot etme kararı sonrasında başkan Şükrü Şemmedi görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Yaşanan bu gelişme sonrası alınan olağan üstü genel kurul kararı ile Koral Bozkurt başkanlığa aday oldu.

 

Yeni başkan Koral Bozkurt

Olağanüstü genel kurul bugün kulüp lokalinde gerçekleşti. Divan başkanlığını kulübün eski başkanlarından Altunay Fahri’nin üstlendiği, sekreterliklerini Uğur Kiraz ve Hasan Akilhoca’nın yaptığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Faaliyet ve mali raporlar okunup aklanırken, kulübün borcu ile ilgili olarak Şükrü Şemmedi ve Koral Bozkurt’un anlaşma sağladığı belirtildi. Genel kurulda başkanlık için tek aday olan Koral Bozkurt oy birliği ile Mağusa Türk Gücü’nün yeni başkanı oldu.

 

Yeni yönetim

Bozkurt’un başkanlığındaki yeni yönetimde şu isimler yer alıyor: Atilla Süren, Aykut Satvet, Çağrı Aktuğ, Dr. Sadrettin Tuğcu, Enver Karakaya, Fırat Özatilla, Fikri Arkıner, Gürcan Erdoğan, Kemal Mahirel, Mehmet Özyürek, Mehmet Sabancı, Nihat Dörter, Niyazi Ziya, Onursal Bozkut, Orhan Kansu, Özder Fidaner, Taşkın Ağaoğlu.

 

mtgsite3.jpg

 

Yasin Kurt’un doğu günü kutlandı

Genel kurulun ardından yeni yönetim kurulu Canbulat Stadı’nda antrenman yapan Mağusa Türk Gücü A takım oyuncuları ile bir araya geldi. Gerçekleşen tanışma merasiminde ayrıca Yasin Kurt’un da doğum günü, sahaya getirilen pasta ile kutlandı.

Bu haber toplam 3293 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.