MTG ve Çanakkale ön planda

MTG ve Çanakkale ön planda

Aksa Süper Lig’de gol anlamından oyuncularından en fazla katkıyı Mağusa Türk Gücü aldı. Birinci Lig’de ise Çanakkale kadrosunda bulunan oyunculardan en fazla skora gol olarak katkı elde eden takım oldu.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Aksa Süper Lig’in ilk devresinde kadrosunda bulunan oyunculardan en fazla skora gol olarak katkı elde eden takım Mağusa Türk Gücü oldu. Ligin ilk devresinde en az katkıyı alan takım ise Türk Ocağı olarak kayıtlara geçti. Birinci Lig’de ise Çanakkale oyuncularından en fazla skora gol katkısı alan takım olurken, Görneç ise en az katkıyı alan ekip oldu.

 

MTG’de 11 oyuncu gol kaydetti

Aksa Süper Lig’in ilk yarısını averajla lider olarak tamamlayan ve ilk yarının aynı zamanda 43 golle en skorer takımı da olan Mağusa Türk Gücü’nde 11 farklı oyuncu gol atma başarısı gösterdi. Mağusa Türk Gücü’nün en golcü oyuncusu ise devrenin tamamlanmasının ardından yolların ayrılması kararlaştırılan Evanonya Kossi oldu. Kossi 12 golle takımın en golcü oyuncusu olarak ilk yarıyı tamamladı.

 

Ocak’ta goller 4 isimden geldi

İlk devrede oyuncularından gol anlamından en az yararlanan takım ise Türk Ocağı oldu. Girne ekibinde takımdan ayrılan Remzi Betmezoğlu, Ertaç Taşkıran ve Bilal Ceylan’ın yanı sıra yani 4 oyuncu atılan 24 gole imza atmıştı.

 

Birinci Lig’de Çanakkale’de 10 isim gol attı

Aksa Birinci Lig’de gol olarak oyuncularından en fazla katkıyı alan takım ise Çanakkale oldu. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Mağusa ekibi 22 gol atarken, bu goller 10 farklı isimden geldi. Ligde oyuncularından en az katkıyı alan ekip ise 5 oyuncu ile Görneç oldu. İlk devreyi en golcü takım ve lider olarak tamamlayan SFC Döryol’da ise 7 oyuncu 43 gole imza koyarken takımın en golcü oyuncusu 19 golle Berkant İstanbul olarak kayıtlarda yer aldı.

11-013.jpg

Bu haber toplam 1330 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.