MTG rekora doğru

MTG rekora doğru

Mağusa Türk Gücü aldığı farklı galibiyetlerle kendine ait gol rekorunu kırma yolunda…

A+A-

17 MAÇTA 67 GOL… 2019-20 sezonunda kaydettiği 104 golle Süper Lig’in 16 takımla oynandığı sezonlar baz alındığında gol rekoru kıran Mağusa Türk Gücü, 17 haftası geride kalan ligde 67 gole ulaşarak “Yeni rekor kırar mı?” sorusunu kalan 13 maç öncesi sordurdu

 

AKSA Süper Lig’in 17’nci haftası geride kalırken oynanan 8 karşılaşmada takımlar fileleri 35 kez havalandırdı. Haftanın farklı galibiyetlerinden birine imza atan Mağusa Türk Gücü, Pera Larnaka Gençler Birliği’ni 5-0’lık skorla mağlup etti. Bu sezon şu ana kadar Süper Lig’de en çok gol atan takım konumunda olan MTG, kendisine ait bir sezonda en çok gol atan takım rekorunu kırma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

 

17 maçta 67 gol

Mağusa Türk Gücü, son olarak 5-0 kazandığı Pera Larnaka Gençler Birliği galibiyeti ile birlikte 17 maçta 67 gole ulaştı. Maç başına 3,9’luk gol ortalaması ile dikkat çeken MTG, 2019-20 sezonunda kaydettiği 104 gollük rekora biraz daha yanaştı. MTG, kalan 13 maçta 38 gol daha atması durumunda Süper Lig’in 16 takımla oynanmaya başladığı sezonlar baz alındığında rekorunu tekrar kırmış olacak.

Bu haber toplam 737 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.