“MTG galibiyetini taçlandırmak için kazanmaya çalışacağız”

“MTG galibiyetini taçlandırmak için kazanmaya çalışacağız”

Aksa Süper Lig’in ilk haftasında derbi mücadelesinde Mağusa Türk Gücü karşısında galip gelerek lige iyi bir giriş yapan Yonpaş Dumlupınar, ligin ikinci haftasında bugün oynayacağı Girne Halk Evi maçı hazırlıklarını dün yaptığı son antrenmanla tamamladı.

A+A-

Sarı kırmızılı ekipte teknik direktör Sedat Devecioğlu, Mağusa Türk Gücü galibiyetini taçlandırmak için kendi saha ve seyircileri önünde GHE karşısında galip gelmeye çalışacaklarını ifade etti.

 

Devecioğlu: Kolay geçeceğini düşünmüyorum

Girne Halk Evi’nin genç ve dinamik bir takım olduğunu, Chibuzor, Ümit, Samet ve Ali Nazlıoğlu gibi güçlü oyuncuları olduğunu söyleyen Devecioğlu, “Geçtiğimiz hafta Göçmenköy’e karşı oyunu bir dakika olsun bırakmadılar. Bizim maçın da çok kolay geçeceğini düşünmüyorum” dedi.

 

Altın dışında eksik yok

Devecioğlu, Mağusa Türk Gücü karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını söylerken, “Bunu taçlandırmak için kendi saha ve seyircimiz önünde galip gelmeye çalışacağız. Mehmet Altın dışında sakat veya cezalımız yok. Kendi sahamızdaki ilk maçımıza da tüm seyircimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 581 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.