MTG Bolu’da güçlenecek

MTG Bolu’da güçlenecek

Mağusa Türk Gücü’nün Bolu, Gerede kampı bugün başlıyor

A+A-

Süper Lig’in son şampiyonu Mağusa Türk Gücü, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün Bolu, Gerede’de kampa girecek. 18 Ağustos’a kadar burada yoğun temposunu sürdürecek olan sarı yeşilli ekipte oyuncular kamp dönüşü 3 günlük iznin ardından ilk resmi müsabaka olan Süper Kupa hazırlıklarına odaklanacak. Bir aydır saha çalışmalarını sürdüren MTG’de teknik direktör Ali Oraloğlu oyuncuların çalışma disiplininden memnun.

 

Oraloğlu: Antrenman tempomuzu kesmedik

Mağusa Türk Gücü, Çarşamba günü Pera Larnaka Gençler Birliği ile hazırlık maçı oynarken, teknik direktör Ali Oraloğlu, 3-3 biten karşılaşmada oyuncularının durumunu görme adına birçok isme şans verdi. “Antrenman tempomuzu kesmedik” diyen Oraloğlu, hazırlık maçı ile ilgili olarak “Farklı takımlar çıkardık. Bu yıl birçok transferimiz oldu, oyuncuları alternatifler yaratabilme adına farklı yerlerde denedim. Bazı oyunculardan istediğimiz verimi aldım. Bizim için iyi bir antrenman oldu” açıklamasını yaptı.

 

“Kampta zirveyi görüp, dönüşte Süper Kupa’ya odaklanacağız”

Bolu’da 11-18 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirecekleri kamp çalışması ile ilgili de açıklamada bulunan Ali Oraloğlu, “Yoğun bir tempo içerisindeyiz. Şu ana kadar oyuncuları çok fazla dinlendirme şansı vermedik. Artık kampta zirveyi görerek dönüşte kendilerine 3 gün izin vereceğiz. Sonra da 4 hazırlık maçımız olacak ve bu maçların ardından Süper Kupa’ya odaklanacağız” ifadelerini kullandı.

 

Dinopeter kampa katılamayacak

Mağusa Türk Gücü’nün yabancı uyruklu futbolcu kontenjanına dahil ettiği ve daha önce de takımda forma giyen Dinopeter’in kampa katılma ihtimali bulunuyordu. Ancak Nijer’de yaşanan darbe girişimi ve bunun diplomatik olarak oyuncunun ülkesi Nijerya’yı da etkilemesi sonrasında Teknik Direktör Ali Oraloğlu oyuncunun 17 Ağustos’ta Kıbrıs’a geleceğini belirtti.

 

“Çocuklar gerçekten çok iyi konsantre ve iyi çalışıyorlar

Bir aylık çalışma periyodunu da değerlendiren Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, oyuncuların çalışmalardaki tutumundan oldukça memnun. “Futbolcularımdan memnunum, çocuklar gerçekten çok iyi konsantre ve iyi çalışıyorlar” diyen Oraloğlu, “Oyuncular sorumluluk bilinci altında Mağusa Türk Gücü’nün tekrar şampiyonluk yolunda ne kadar ciddi olduğunu görtermek adına çok iyi çalışıyorlar. Umarım bu çalışmaların da meyvelerini alacağız” dedi.

Bu haber toplam 671 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.