MTG altyapısı pilot takımda tecrübe kazanacak

MTG altyapısı pilot takımda tecrübe kazanacak

Mağusa Türk Gücü, altyapısında yer alan ve yaşı küçük olan sporcuların deneyim kazanması adına pilot takım uygulaması yapacak.

A+A-

Muhammed Hizan

Mağusa Türk Gücü, altyapısında yer alan ve yaşı küçük olan sporcuların deneyim kazanması adına pilot takım uygulaması yapacak. MTG altyapısında Elit Gruplar Antrenörü olarak görev yapan Batın Ekiz, amaçlarının Yenişehir Spor Kulübü adı altında çocukların bir ön hazırlık ve maç tecrübesi kazandırarak onları zorlu mücadelelere hazırlamak olduğunu belirtti.

Batın Ekiz’in konu ile ilgili açıklaması şöyle:

“Geçen seneden başlayarak Mağusa Türk Gücü özkaynak olarak çocuklarımızın gelişimi adına düzenlenecek olan U15 Ligi’ne Mağusa Türk Gücü dışında bir pilot takım oluşturarak Yenişehir Spor Kulübü altında da 2007-2008 doğumlu çocuklarımızla katılacağız. Gerçekleştirdiğimiz bu projeyi pandemi dönemi öncesinde başlayan U15 Ligi’nde hayata geçirmiş ve çocukların gelişimi adına iyi bir geri dönüş sağladığını görmüştük. Buradaki esas hedefimiz bünyemizde bulunan lisanslı ve yaşı küçük olan çocuklarımızın sadece antrenman ve hazırlık maçı yaparak yaşları gelince U15 Ligi’nde oynamaları yerine onlara bir ön hazırlık ve maç tecrübesi kazandırmak ve onları zorlu mücadelelere hazırlamaktır. Şu anda lige hazırlık aşamasında çocuklarımızın antrenman ve maçlarda gelişimini takip etmekte ve katkı koymaktayız. Bunu sağlarken de özkaynak felsefemiz olan ‘kaliteli futbol, iyi oyun’ düşüncesinde çocuklarımızı çalıştırmakta ve onların gelecek yıllarda iyi birey olmanın dışında iyi birer sporcu olmaları için çaba göstermekteyiz.”

Bu haber toplam 1278 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.