MSA’dan Cahitoğlu’na ziyaret

MSA’dan Cahitoğlu’na ziyaret

Mağusa Spor Akademisi Derneği başkanı Ahmet Ogan, Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu başkanı Hüseyin Cahitoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

A+A-

Ziyarette konuşan Ogan, akademi sportif faaliyetleri ve tesisleşme konusunda gelinen noktada yapılması gerekenlerle ilgili bilgiler aktardı.

Dernek başkanı Ahmet Ogan, derneğin yapmış olduğu sportif faaliyetler ve tesisleşme konusunda gelinen noktada yapılması gerekenlerle ilgili bilgileri Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu başkanı Hüseyin Cahitoğlu’na aktardı.

İçişleri Bakanlığı’na yer tahsisi için yazılı müracaat ettiklerini belirten başkan Ahmet Ogan, akademi çalışmalarının istenilen düzeyde ve programlı bir şekilde devam etmesi adına tesisleşmeye önem verdiklerini söyledi.

Futbolda kadın futbol takımı, voleybolda yıldız kızlar, erkekler, büyük erkekler takımları olmak üzere çok geniş sporcu ağları olduğuna vurgu yapan Ogan, Puma Kadınlar Liginde takımın finale kaldığını, voleybol büyük erkekler liginde lig şampiyonluğu, 10. Denktaş Kupası şampiyonluğu ve Süper Kupada finalist, yıldız kız-erkelerde ise finalist olarak önemli başarılara imza attıklarını belirtti.

Gelişim gösteren Mağusa Spor Akademisi’nde çalışmaları yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Ahmet Ogan, yoğun iş mesaisinde kendilerine zaman ayırıp kabul ettiği için Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu başkanı Hüseyin Cahitoğlu’na teşekkür etti. Ziyaretin ardından Ahmet Ogan, Hüseyin Cahitoğlu’na plaket takdim etti.

Bu haber toplam 563 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.