MSA voleybolcuları yeni yılı kutladı

MSA voleybolcuları yeni yılı kutladı

Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Voleybol liglerinde mücadele eden Mağusa Spor Akademisi Voleybol takımlarına döner partisi verilerek yeni yıl kutlandı.

A+A-

Boğaz Endüstri Madencilik (BEM) LTD Müdürü Erhan Bolkan’ın katkılarıyla İnönü Büfe’de gerçekleştirilen partiye MSA başkanı Ahmet Ogan, yöneticilerden Fevzi Erşanlar, Voleybol takımlar antrenörü Kemal Şah, voleybolcular yanı sıra sponsorlardan Doğruöz Market sahibi İbrahim Kaptan Gedik, Ciner Constrution sahibi Ozan Ciner katıldı. U16 kızlar liginde mücadele eden kız voleybol takımı yanı sıra yeni başlayacak olan U14 kızlar liginde de mücadele edecek olan takım, lig öncesinde moral motivasyon ve birlik beraberliğin perçinleşmesi ve 2022 yılının geride kalmasına çok az gün kala yeni yılı kutlama yemeği oldukça samimi ortamda gerçekleştirildi. İnönü Büfe sahibi Halil İletir tarafından hazırlanan dönerler birlikte yenildi. Voleybolculara gösterilen yakın ilgiden dolayı oldukça memnun kalınırken, çok güzel neşeli bir akşam geçirildi.  

 

Ogan: Yavaş yavaş liglerde söz sahibi olmaya adayız

Organizasyonda konuşan başkan Ahmet Ogan, voleybolda kurulan altyapılarla birlikte son üç sezondur liglerde mücadele ettiklerini, gelişim gösteren takımların yavaş yavaş liglerde söz sahibi olmaya aday olduklarını, büyük erkelerde geçtiğimiz sezon lig şampiyonluğu ve 10. Denktaş Kupası şampiyonluğu kazandıklarını belirterek yaklaşan yeni yıl öncesinde döner partisi düzenlediklerini söyledi. Ogan, akademi ailesinin tüm bireyleriyle birlikte dayanışma örneği sergilemeye devam ederken, Mağusa Spor Akademisi’nin fark yaratmaya devam ettiğine vurgu yaparak, yapılan döner partisine Boğaz Endüstri Madencilik (BEM) LTD Müdürü Erhan Bolkan’ın katkılarıyla birlikte yöneticiler, aileler ve sponsorlar da katkı koyarak güzel bir akşam geçirdiklerini söyledi. Neşeli ve güzel bir ortamda gerçekleştirilen partide keyifli bir akşamı geride bıraktıklarını belirten Ogan, başta BEM LTD Müdürü Erhan Bolkan’a, kapılarını kendilerine açan İnönü Büfe sahibi Halil İletir’e, yönetici Fevzi Erşanlar’a, sponsorlar Doğruöz Market sahibi İbrahim Kaptan Gedik ve Ciner Constrution sahibi Ozan Ciner’e, voleybolcular ve ailelerine teşekkür ederek, yeni yılın sağlık, mutluluk, barış ve başarı getirmesi temennisinde bulunarak sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 580 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.