MSA şampiyonluğu coşkuyla kutladı

MSA şampiyonluğu coşkuyla kutladı

İlk kez mücadele ettiği voleybol büyük erkekler kategorisinde lig ve kupa şampiyonu olan Mağusa Spor Akademisi (MSA), şampiyonluğu düzenlenen gecede kutladı

A+A-

Voleybol Büyük Erkekler Ligi’nde 2021-2022 sezonunda ilk kez mücadele eden Mağusa Spor Akademisi (MSA) büyük erkek takımı, lig şampiyonluğu yanı sıra, 10. Rauf Raif Denktaş kupasını kazanarak sezonu çifte kupa ile kapatmasının ardından ilk kez kazanılan şampiyonluklar yemekte kutlandı.

msa-yemek-5.jpg

Aspava Restoranda gerçekleştirilen şampiyonluk yemeğine MSA başkanı Ahmet Ogan, bazı yöneticiler, sponsorlar Desly Döviz Bürosu direktörü Süleyman Özkoç, Doğruöz Market sahibi İbrahim Kaptan Gedik, Voleybol erkek takım antrenörü Osman Eryıldız, sporcular ve basın mensupları katıldı.

Yoğun geçen sezonun ardından şampiyonluğun kutlanıldığı yemek oldukça samimi ortamda gerçekleştirildi. Şampiyon MSA ekibi yemekte Aspava Restorant sahibi Mehmet-Mesut Akkent ve personelin yakın ilgisinden dolayı oldukça memnun kalırken, güzel bir akşam geçirildi.  

msa-yemek-8.jpg

Özkoç: İlkler çok özeldir

MSA Voleybol takımları (U14 kız-U16 kız-U17 erkek-büyük erkek) forma ana sponsoru Desly Döviz Bürosu direktörü Süleyman Özkoç tarafından verilen şampiyonluk yemeğinde yaptığı konuşmada, süreç içerisinde çok büyük özveri ve disiplinli çalışmaların ardından ilk kez elde edilen şampiyonlukların çok değerli ve önemli olduğuna vurgu yaparak, ilklerin çok özel olduğunu ve bunu başaran takım oyuncuları, antrenör, başkan, yönetim, ailelere, destek olan katkı koyan sponsorlara ve emeği geçen herkesi kutlayarak teşekkür etti. Oldukça neşeli bir ortamda gerçekleştirilen şampiyonluk yemeğinde sezon içerisinde yaşanan önemli anlar konuşularak, keyifli bir akşam geçirilirken, başkan, yöneticiler, sponsorlar, teknik ekip ve voleybolcular sezon yorgunluğunu da üzerlerinden atılmış oldu.

msa-yemek-11.jpg

Gecenin sonunda MSA’nın şampiyonluk fotoğrafının yer aldığı şampiyonluk pastası şampiyon genç voleybolcular tarafından kesildi.

Bu haber toplam 1499 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.