MSA – Halken işbirliği sürüyor

MSA – Halken işbirliği sürüyor

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından düzenlenecek olan 2022-2023 futbol sezonu Puma Kadınlar Ligi’ne katılacak olan Mağusa Spor Akademisi (MSA) kadın futbol takım forma sponsorluğu Halken İnşaat ile yeni sezonda da devam ediyor.

A+A-

Halken İnşaat ofisinde gerçekleştirilen görüşmeye Direktör Olgu Umuroğlu, MSA başkanı Ahmet Ogan VE yönetici Fevzi Erşanlar katıldı.    

2018-2019 futbol sezonunda başlayan forma sponsorluğu 2021-2022 futbol sezonunda da devam etmesinin ardından anlaşma bu sezonda devam ediyor. Yeni Sezon öncesinde MSA başkanı Ahmet Ogan, son iki sezonda forma sponsoru olarak önemli katkı sağlayarak maddi, manevi destek ve her zaman yanlarında olan Halken İnşaat direktörü Olgu Umuroğlu ve Halken İnşaat ailesine teşekkür etti. Halken İnşaat direktörü Olgu Umuroğlu, kadın futbolunun gelişimine destek olarak MSA kadın futbol takımına katkı koymaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni sezonda da birlikteliğin devam edileceğine vurgu yaparken, ülke Sporuna ve sporcusuna destek ve katkı koymaya da devam edeceklerini söyledi.

Görüşmenin ardından Başkan Ogan, yönetici Erşanlar, ligde namağlup şampiyon olan takımın lig maçlarında giydiği formalar ve şampiyonluk formasını Olgu Umuroğlu ve personel Fevziye Şarkıcı hediye edildi.

Bu haber toplam 474 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.