MSA Antalya'da averajla üçüncü

MSA Antalya'da averajla üçüncü

Mağusa Spor Akademisi U9 takımı 2. Wow Kremlin Cup’ı üçüncü tamamladı.

A+A-

KKTC Mağusa Spor Akademisi (MSA) U9 takımı Hitsporder Organizasyon Spor Kulübü Derneği tarafından 27-29 Ekim tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 2. Wow Kremlin Cup Uluslararası futbol turnuvasına damga vurdu. İlk kez yurt dışında önemli bir turnuvaya katılan KKTC Mağusa Spor Akademisi U9 takımı oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

B Grubu’nda mücadele eden KKTC Mağusa Spor Akademisi U9 takımı, gruptaki ilk maçında İstanbul Kemer Futbol Okulu’nu 3-0, ikinci maçında İnegölspor’u 1-0, günün üçüncü ve son maçında da Çorlu Fener Spor Kulübü’nü 6-1 mağlup ederek, ilk gün üçte üç yaparak önemli bir başarı sağladı. ikinci günde grubun son karşılaşmasında Eskişehir İdman Gücü’ü 8-1 faklı mağlup ederek grubu namağlup tamamlayarak şampiyonluk grubuna kalan KKTC Mağusa Spor Akademisi Rus takımı Deviyetka ile 1-1 berabere kalırken, Edirne Şükrü Paşa takımı ile oynadığı ikinci karşılaşmayı ise 5-1 kazandı. Şampiyonluk grubunda 6 puanla lider durumda bulunan Kasımpaşa Erokspor takımına 5-0 mağlup olan KKTC Mağusa Spor Akademisi U9 takımı 4 puan toplayarak averajla üçüncü oldu.

KKTC Mağusa Spor Akademisi tarihinde ilk kez yurt dışı temasında ilk kez katıldığı 2. Wow Kremlin Cup Antalya turnuvasında üçüncü olarak önemli bir başarı elde etti.

Bu haber toplam 1338 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.