MSA Antalya yolcusu

MSA Antalya yolcusu

KKTC Mağusa Spor Akademisi (MSA) U9 takımı Antalya’da düzenlenecek olan Uluslararası Minikler Futbol Turnuvası’na katılıyor.

A+A-

Hitsporder Organizasyon Spor Kulübü Derneği tarafından 27-29 Ekim tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan 2. Wow Kremlin Cup Uluslararası futbol turnuvasında mücadele edecek olan KKTC Mağusa Spor Akademisi U9 takımı bu sabah turnuvaya katılmak için adadan ayrıldı. Kafilede bir yönetici, iki antrenör, 11 futbolcu, beş de futbolcu ailesinden oluşan 19 kişi yer alıyor.

B Grubu’nda KKTC Mağusa Spor Akademisi, İnegölspor, İstanbul Kemer Futbol Okulu, Çorlu Fener Spor Kulübü, Eskişehir idman Gücü takımları ile mücadele edecek. Bugün üç maça çıkacak olan KKTC Mağusa Spor Akademisi, ilk maçında İstanbul Kemer Futbol Okulu ile ikinci maçında İnegöl, Çorlu Fener Spor Kulübü ile de üçüncü maçına çıkacak. 28 Ekim Cumartesi günü grup da son karşılaşmasını Eskişehir idman Gücü ile yaparak grup maçlarını tamamlayacak olan KKTC Mağusa Spor Akademisi 29 Ekim Pazar günü akşam saatlerinde adaya geri dönecek.

KKTC Mağusa Spor Akademisi U9 takım antrenörleri Hakan Şeren, Kemal Manalı, 2.Wow Kremlin Cup Antalya Turnuvası’na ilk kez katılacaklarını belirterek ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti. KKTC Mağusa Spor Akademisi Derneği olarak ilk kez bir yurt dışı temas gerçekleştireceklerine vurgu yaparak, uluslararası organizasyona katılmak için maddi ve manevi destek olan katkı sağlayan tüm sponsorlara dernek başkanı Ahmet Ogan’a ve sporcu ailelerine teşekkür etti.

Bu haber toplam 1482 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.