
Mormenekşe yoğun tempoda
Süper Lig ekiplerinden Mormenekşe’de 1. hazırlık dönemi kamp çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor.
24 Ağustos’ta başlayan ve 29 Ağustos’ta tamamlanacak olan Burdur kampı yüksek tempoda devam ediyor.
Teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Tolga Derviş Güçsoy, yardımcı antrenör Ertan Bulut ve kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda futbolcuların istekli, arzulu ve konsantre oluşu teknik heyeti memnun etti.
Burdur, Lavanta Tepesi Otel’de gerçekleştirilen kampta Sporcu Sorumluları Sedat İzzigil, Hüseyin Tünsay, Orhan Şengün, Fizyoterapist Ali Baletti, Sağlıkçı Murat Çiğilioğlu, Masör Turgay Gök sürekli takımla birlikte olmaları yakından ilgi göstermeleri, arkadaşlık bağları, birlik, beraberliğin sağlanması ile birlikte takım olgusunun geliştirilmesine katkı koyarken, otel içerisinde espirili yaklaşımlar, yapılan sohbetler kampta moral motivasyonu daha üst seviyeye yükseltti.
Ogan memnun
Mormenekşe’de mevcut kadroya yapılan yerli ve yabancı transferler ile futbolcuların takım içi uyumu sağlanmaya çalışıldığını belirten teknik direktör Ahmet Ogan kampın çok verimli bir şekilde devam ettiğine vurgu yaparak lige kadar hazır hale geleceklerini söyledi. Mormenekşe’nin uzun bir aradan sonra Süper Lig’de mücadele edeceğinin altını çizen teknik direktör Ahmet Ogan, sezon başı başlayan çalışmalara, lig için yapılan hazırlıklara ve yurt dışı kamp imkanı sağlayan başkan Metin Menekşeli, yönetiminde teşekkür etti.
Hazırlık maçı
Türkiye’de Burdur Lavanta Tepesi Otel’de 6 günlük kamp çalışmalarını sürdüren Mormenekşe hazırlık maçında Al-Talaba Sports Club ile Lavanta Tepesi Football Center de saat 17.00 de karşılaşacak. Mormenekşe’de lige yönelik olarak devam eden kamp çalışmaları 29 Ağustos Cuma günü öğleden sonra tamamlanacak.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.