Mormenekşe, ‘ben de varım’ dedi

Mormenekşe, ‘ben de varım’ dedi

Süper Lig’in son sırasında bulunan Mormenekşe son 2 haftada 6 puan toplayarak puanını 14’e yükseltti

A+A-

Hüseyin Özbarışcı

K-Pet Süper Lig’in son sırasında bulunan ve ligde kalma mücadelesi veren Mormenekşe, son 2 haftada aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor. Kırmızı yeşilli ekip, Lefke’yi ve GAÜ Çetinkaya’yı mağlup etti. Mağusa ekibi, hafta sonunda oynayacağı Doğan Türk Birliği maçının hız kesmeden hazırlıklarına da başladı.

 

İlk kez üst üste galibiyet aldı

K-Pet Süper Lig’in Mağusa ekiplerinden Mormenekşe sezon başından bu yana aldığı kötü sonuçlarla dikkat çekmişti. Kırmızı yeşilli ekip, son 2 haftada 6 puan toplayarak bu sezon ilk kez üst üste 2 galibiyet almış oldu. Ligin 20’nci haftasını GAÜ Çetinkaya deplasmanında aldığı 3-2’lik galibiyetle kapatan Mormenekşe, bu galibiyetle birlikte bu sezonki 4’üncü galibiyetini aldı.

 

Yendiği karşılaşmalar gollü geçti

Ligde şu ana kadar 4 galibiyet alan Mormenekşe bu maçların hepsinde de en az 3 gol atmayı başardı. Mormenekşe, Ligin 1’inci haftasında konuk ettiği Binatlı’yı 3-1, 8’inci haftada Baf Ülkü Yurdu’nu 4-3, Ligin 19’uncu haftasında konuk ettiği Lefke’yi 3-0 ve geçtiğimiz hafta deplasmanda GAÜ Çetinkaya’yı 3-2 mağlup etmeyi başardı.

 

Cantürk: “Hedefimiz, sonuna kadar mücadele etmek”

Mormenekşe teknik direktörü Hüseyin Cantürk, alınan sonuçların ardından YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Son 2 haftada alınan 2 galibiyetten sonra takımdaki morallerin yerine geldiğini aktaran Cantürk, hedeflerinin sonuna kadar mücadele etmek olduğunu söyledi. Alınan bu galibiyetler sonrasında henüz hiçbir şeyin bitmediğini aktaran deneyimli teknik adam, hedeflerini gerçekleştirebilmek için her maça galibiyet almak için çıkmaları gerektiğini ifade etti.

 

“Doğan Türk Birliği kaliteli bir ekip”

Ligin 21’inci Doğan Türk Birliği’ni konuk edecek olan Mormenekşe’de bu maçın hazırlıkları hız kesmeden başladı. Kırmızı yeşilli ekibin teknik patronu Hüseyin Cantürk, bu maçı hakkında da değerlendirmelerde bulunarak, hafta sonu kendilerini çok zor bir maç beklediğini söyledi. Tecrübeli teknik adam, kaliteli bir ekiple oynayacaklarını belirterek, hem bu maçta hem de diğer maçlarda hücuma yönelik bir oyun sergilemek zorunda olduklarını ifade etti. Deneyimli teknik adam, herhangi bir eksik oyuncu bulunmadığını aktardı. Maçın dostluk çerçevesi içinde sonlanmasını temenni eden Hüseyin Cantürk, rakipleri Doğan Türk Birliği’ne de başarılar diledi.

Bu haber toplam 1799 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.