“Moralimizi düzelttik”

“Moralimizi düzelttik”

Gençlik Gücü oyuncusu Hascan Kırmaz,Yeni Boğaziçi karşılaşmasında alınan galibiyetin takımın moralini düzelttiğini belirtti.

A+A-

Bu sezon lige istediği gibi başlayamayan Gençlik Gücü, özlediği galibiyeti geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Yeni Boğaziçi karşılaşmasında almıştı. Bu maçın ardından görüşlerini bildiren Hascan Kırmaz, bu galibiyetle birlikte moral bulduklarını söyledi. Kırmaz, geçtiğimiz hafta aldıkları galibiyeti taçlandırmak için bu hafta sonundaki Baf Ülkü Yurdu maçını kazanmaları gerektiğini ifade etti.

 

“İyi oyunumuzu skora yansıtamıyoruz”

Gençlik Gücü oyuncusu Hascan Kırmaz, iyi oynadıklarını ancak, bunu bir türlü skora yansıtamadıklarını dile getirdi.  Kırmaz; “Karşılaşma öncesi girdiğimiz kampın da bunda büyük payı oldu. Daha önceki birçok karşılaşmada iyi oynadık, ancak bunu skora yansıtamadık. Yeni Boğaziçi karşılaşmasında en az bir golle de olsa galip geldik. Karşılaşmanın skoru 3-0, 4-0 olabilirdi. İyi oynuyor, pozisyona giriyor, topu gol çizgisinden geçiremiyoruz” şeklinde konuştu.

 

“Bu galibiyetle birlikte moral bulduk”

Hascan Kırmaz; “Yeni Boğaziçi karşılaşmasında güzel bir galibiyet aldık. Bu maçla birlikte moralimiz yerine geldi. Önümüzdeki haftalarda bu moralin de verdiği güçle başarı grafiğimizin yükseleceğine inanıyorum. Çünkü takımımızın durumu çok iyi” dedi.

Yönetimin takıma olan ilgisinden de övgü ile söz ederek teşekkür eden başarılı futbolcu Hascan Kızmaz, tek eksiklerinin gol yapmak olduğunu vurguladı.

Bu haber toplam 1377 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.