Miracle Spor TV - Basın Buluşması gerçekleşti

Miracle Spor TV - Basın Buluşması gerçekleşti

Futbolda AKSA Süper Lig ve Northernland Kıbrıs Kupası’nın yayıncı kuruluşu Miracle Spor TV ile spor basını bir araya geldi.

A+A-

Lefkoşa Eziç Restoran’da gerçekleşen toplantıda, spor medyasının önde gelen yazarları ve spor şefleri ile Miracle Spor TV yöneticileri bir araya geldi.

 

Muslu: Bu iş olacaksa sizlerle karşılıklı konuşarak olacak

Toplantının başında konuşan Miracle Spor TV Genel Yayın Yönetmeni Harun Muslu, KKTC spor medyasının duayen isimleriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve spor yayıncılığının tüm tarafların katılımı ile daha başarılı bir şekilde icra edilebileceğini söyledi.

Miracle Spor TV’nin futbol ile başlayan yatırımlarının diğer branşlar ile süreceğini dile getiren Muslu, spor yazarları ile daha sık bir araya gelerek görüş alışverişini sürdüreceklerini kaydetti. 

Muslu, her türlü görüş, öneri ve eleştiriye açık olduklarını belirterek, “bu iş olacaksa sizlerle karşılıklı konuşarak olacak” dedi.

 

Törehan: Ayakları yere basan bir şekilde devam etmek istiyoruz

Miracle Spor TV Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Törehan da, çok hızlı gelişen bir süreç sonrasında Süper Lig maçlarının naklen yayınına başladıklarını anımsatarak, aldıkları ilk izlenimlerin ve geri dönüşlerin oldukça olumlu olduğunu söyledi.

İlk yılı bir hazırlık dönemi şeklinde tamamlayacaklarını ifade eden Törehan, ikinci yıla daha planlı ve programlı olarak başlayacaklarını kaydetti.

“Ayakları yere basan bir şekilde devam etmek istiyoruz” diyen Törehan, gerçekleştirdikleri toplantıdan alacakları eleştiri, görüş ve önerileri dikkate alacaklarının altını çizdi.

Hakan Törehan, “Ödevimizi iyi yapıp önümüzdeki yıla çok daha iyi bir şekilde hazırlanacağız” dedi.   

Bu haber toplam 531 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.