Miracle Değirmenlik ve Küçük Kaymaklı'ya para cezası!

Miracle Değirmenlik ve Küçük Kaymaklı'ya para cezası!

Disiplin Kurulu, Süper Lig'in 5'inci hafta maçında oynanan Miracle Değirmenlik - Küçük Kaymaklı maçında yaşanan olaylarla ilgili kararını açıkladı, iki takım da para cezası aldı.

A+A-

Disiplin Kurulu, AKSA Süper Lig'in 5'inci haftasında oynanan Miracle Değirmenlik - Küçük Kaymaklı maçının sonunda yaşanan olaylarla ilgili olarak iki takımada para cezası verdi. 

Alınan kararda, Miracle Değirmenlik'e 5 bin TL, Küçük Kaymaklı'ya ise 3 bin TL para cezası verildi. 

Konuyla ilgili Disiplin Kurulu'nun kararı şöyle: 

"Miracle Değirmenlik SK taraftarlarının maç esnası boyunca saha duvarında oturması iki defa oyun alanına girmeleri ve sonrasında taraftarların maç bitiş düdüğü ile birlikte saha içerisine girip  yaşanan arbede itişme içerisinde  yer almaları nedeni ile DT 52 (1) (A) ve (B)’nin ihlalleri neticesinde ev sahibi Miracle Değirmenlik SK’ye DT 52 (4) uyarınca 5.000 TL (Beş Bin Türk Lirası) para cezası verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Devamla, Küçük Kaymaklı T.S.K. yöneticilerinin saha içinde yaşanan arbede/itişmede yer almalarından dolayı DT 52’nin ihlali neticesinde DT 52 (4) uyarınca 3.000 TL (Üç Bin Türk Lirası) para cezası ile cezalandırılmalarına oybirliği ile karar verilmiştir."

Drone'la maçı kayıt altına almaya ihtar

Öte yandan, Disiplin Kurulu Miracle Değirmenlik'in maçın oynandığı esnada Drone uçurarak maçı kayıt altına alması hakkında da Miracle Değirmenlik'e ihtar cezası verdi.

Karar şöyle: 

"Ev sahibi Miracle Değirmenlik SK’ya maç içerisinde drone uçurulması nedeni ile DT Madde 52 (1)’in ihlali neticesinde DT 52 (2) uyarınca bir defaya mahsus olmak kaydı ile ihtar cezası verilmesine oybirliği ile karar verilmiştir."

 

Bu haber toplam 831 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.