Miniklerde şampiyon Değirmenlik

Miniklerde şampiyon Değirmenlik

12. Geleneksel Yeni Boğaziçi Pulya Festivali kapsamında Osman Ergün Mehmet Stadı’nda oynanan Minikler Futbol Turnuvası tamamlandı

A+A-

12. Geleneksel Yeni Boğaziçi Pulya Festivali kapsamında Osman Ergün Mehmet Stadı’nda oynanan Minikler Futbol Turnuvası tamamlandı. Turnuvada şampiyon Değirmenlik oldu. Minikler Futbol Turnuvası’na Değirmenlik, Mormenekşe, Gençler Birliği ve Yeni Boğaziçi U10 takımları katıldı.

İlk maçlarda Değirmenlik Yeni Boğaziçi’ni 2-0, Gençlerbirliği ise Mormenekşe’yi 2-0 mağlup etti.

Bu galibiyetlerle finali Gençlerbirliği ile Değirmenlik takımları oynarken, üçüncülük maçında Mormenekşe ile Yeni Boğaziçi karşı karşıya geldi. Üçüncülük maçında Mormenekşe, Yeni Boğaziçi karşısında 2-0 galip gelerek turnuva üçüncüsü oldu.

Turnuvanın finalinde ise Değirmenlik, Gençler Birliği’ni 2-0 mağlup ederek mutlu sona ulaştı.

Kupa töreninde konuşan Yeni Boğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar çocuklara spor yaptırmanın önemine dikkat çekti, minik sporcuları tebrik ederek ödüllerini taktim etti. Organizasyonu gerçekleştiren Halil Erdoğuş ise yaptığı konuşmada, Minik çocukları ve ailelerini tebrik etti.

Son olarak organizasyona sponsor olan Haydar Ay’a teşekkür edilip Plaketi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar tarafından verildi.

Bu haber toplam 600 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.