Minik cimnastikçiler şov yaptılar

Minik cimnastikçiler şov yaptılar

Lefkoşa Cimnastik Kulübünün, Tohum Kids Okul Öncesi Eğitim Merkezi ve Little Hands Okul Öncesi Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlediği cimnastik kurslarında eğitim alan çocuklar diploma törenlerinde coşkulu cimnastik şovu gerçekleştirdi

A+A-

Lefkoşa Cimnastik Kulübü, Tohum Kids Okul Öncesi Eğitim Merkezi ve Little Hands Okul Öncesi Eğitim Merkezi işbirliğinde cimnastik kursları düzenledi.

Tohum Kids Okul Öncesi Eğitim Merkezi ve Little Hands Okul Öncesi Eğitim Merkezi öğrencileri, öğrendikleri hareketleri coşkulu cimnastik gösterileri sundular. KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu da gösterileri izleyip, çocukları motive etme adına gösterilere katılan tüm çocuklara madalya taktı.

cimnastik5-2.jpg

Lefkoşa Cimnastik Kulübünden düzenlenen cimnastik kursları ile ilgili yapılan açıklamada “Cimnastik sporumuzu sevdirme ve özelde cimnastik genelde ülke sporuna başarılı sporcular kazandırmak için kreş ve okul öncesi eğitim kurumları ile işbirliği yapıyoruz. Böylelikle çocuklarımızı keşfetmeye ve yönlendirmeye yönelik çalışmalarımız devam ediyor.

Bu çerçevede cimnastik eğitimi alan çocuklarımız okullarında düzenlenen diploma törenlerinde izleyenlere coşkulu bir cimnastik şovu izlettiler.”

Bu haber toplam 785 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.