Milliler, Cihangir U21 ile karşılaştı

Milliler, Cihangir U21 ile karşılaştı

KKTC A Milli Futbol Takımı, Cihangir U21 takımı ile antrenman maçında bir araya geldi

A+A-

CONIFA 2018 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren KKTC A Milli Futbol Takımı, Cihangir U21 takımı ile antrenman maçında karşılaştı.

Bağımsız Futbol Federasyonları Konfederasyonu (CONIFA) tarafından bu yıl 31 Mayıs – 10 Haziran tarihlerinde Londra’da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası’na hazırlanan KKTC A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarına hafta başından bu yana devam ediyor. Milliler hazırlıklar çerçevesinde U21 Süper Lig şampiyonu Cihangir U21 takımı ile bir antrenman maçı yaptı. Cihangir Stadı’nda oynanan karşılaşmada Milliler farklı galip geldi. 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na da denk gelen karşılaşma sonrasında Cihangir gençleri ile Milliler bir araya gelerek günün anısına da toplu fotoğraf çektirdi.

 

Kamp yarın başlıyor

Milli takım CONIFA 2018 Dünya Kupası hazırlıkları çerçevesinde yarın Girne’de kampa girecek. Önümüzdeki haftayı yoğun geçirecek olan milliler, antrenmanlarını Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı ve Mete Adanır Stadı’nda gerçekleştirecek. Organizasyon öncesi olan bu son haftada millilerin en az bir hazırlık maçı daha yaparak adadan ayrılması bekleniyor. B Grubu’nda yer alan milli takım Abhazya, Karpatalya ve Tibet ile gruptan çıkma mücadelesi verecek.

Bu haber toplam 3666 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.