Milli takım Londra'da

Milli takım Londra'da

KKTC Milli takımı hazırlık maçı yapmak üzere bugün Londra’ya gitti

A+A-

Atilla TOPALOĞLU – KTSYD/Londra

KKTC Milli takımı bu yıl ülkemizde gerçekleşecek olan CONFIA EURO 2017 öncesi hazırlık maçı yapmak için bugün İngiltere'ye gitti.

KKTC Milli Takımı Pazar Londra Türk Toplumu Futbol Federasyon karması ile hazırlık maçı yapacak.

Her yıl geleneksel hale gelen ve İngiltere'de yaşayan Türklere ait futbol federasyonu olan Londra Türk Toplumu Futbol federasyonu (LTTFF) ülkemiz federasyonundan KTFF ile hazırlık maçında buluşan iki futbol federasyonu takımları bu yıl Londra'da karşılaşacak. KKTC Milli takımın başında teknik patron Fırat Canova yer alırken yardımcılığını Bülent Aytaç ve kaleci antrenörlük görevini ise Mahmut Yamam yapıyor. Kafilede 21 futbolcu 2 malzemeci KTFF yönetim kurulu üyesi Orçun Kamalı ve Enver Baturalp yer alırken MHK Başkanı Sadık Özbilgehan ve Mustafa Cimcik (Kepo) yer alıyor.

Milli takıma alınan Ahmet Sönmez ve Adil Uçar vize problemi, Salih Güvensoy ise sağlık problemleri nedeniyle kafilede yer alamadı.

Londra'da gerçekleşecek olan 5 günlük kap programında ise milliler 1 antrenman ve 1 maç yapacak. Milliler dünü dinlenerek geçirirken bugün ise KKTC saati ile 8:30 bir antrenman yapacak ve aksam İngilere 1. Ligde oynanacak bir maçı izleyecek. Pazar günü ise KKTC saati ile 17:00'de LTTFF ile maça çıkacak. Milliler Pazartesi’ni serbest geçirerek Salı adaya dönecek.

Bu haber toplam 2005 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.