Milli sporculara önemli destek

Milli sporculara önemli destek

Anıl Spor, badminton branşında Türkiye Milli Takımı ile uluslararası turnuvalara katılmaya hak kazanan iki başarılı badmintoncu Nehir Deniz ve Salih Özturk'e sponsor oldu

A+A-

Ülkemiz sporunda başarılı gençlere sahip çıkan ve destekleyen kuruluşlardan biri olan Anıl Spor, badminton branşında Türkiye Milli Takımı ile uluslararası turnuvalara katılmaya hak kazanan iki başarılı badmintoncu Nehir M. Deniz ve Salih D. Özturk'e sponsor oldu.

Puma ve Carlton firmalarının distribütörü olan Anıl Spor sahibi Engin Anıl ülkemizin başarılı iki badminton sporcusu Nehir Deniz ve Salih Öztürk'ü gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik etti ve başarılarının devamı halinde kendilerine destek vermeye devam edeceğini belirtti. Çalışmalarına özel izinle devam eden iki Nehir ve Salih kendilerine destek veren Anıl Spor sahibi Engin Anıl'a teşekkür etti.

Badminton Federasyonu yetkilileri de Engin Anıl’ın bu ince düşüncesi ile sporcularımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ederken bu gibi olayların sporcuları motive ettiğini ve daha çok çalışmaya ittiğini belirttiler.

Bu haber toplam 760 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.