“Miktar değil, ne zaman verileceği sıkıntı”

“Miktar değil, ne zaman verileceği sıkıntı”

Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan, devlet tarafından yapılacak katkının miktarından çok ne zaman verileceğinin önemli olduğunu belirtti

A+A-

Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan, devlet tarafından kendileri için öngürlen katkının miktarından çok ne zaman verileceğinin önemli olduğunu belirterek, “Temel sıkıntı paranın miktarı değil, ne zaman verileceğidir. Çünkü bu belli değil” açıklamasını yaptı.

 

Ayhan: Tek sıkıntı ne zaman onaylanıp verileceği

Yenidüzen’e konuşan Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan, kendilerinin temel sıkıntısının verilen paranın miktarının değil, ne zaman verileceği olduğunu söyledi. 2019 – 2020 yılı parasıyla halen lig yapmaya çalıştıklarını söyleyen Ayhan, “Temel sıkıntımız paranın miktarı değil, ne zaman verileceğidir. Çünkü bu belli değil. Hentbol Federasyonu kulüplerine destek veren bir federasyondur. Pandemi döneminde takımları bu şekilde ayakta tutmaya çalıştık. Tek sıkıntımız paranın ne zaman onaylanıp, ne zaman verileceğidir” dedi.

 

“Faaliyet yapmayanlarla harcamalarımız bir değil”

Faaliyeti olmayan federasyonların da yüksek rakamlar aldıklarına işaret eden Başkan Bahadır Ayhan, “Hentbolu uzun zamandır yaymaya çalışıyoruz. Harcamalarımızla faaliyet yapmayanların harcamaları bir değildir. Çalışanla çalışmayan ayırt edilemiyor” dedi. Kendilerine öngörülen 540 bin TL’lik katkıdan memnun olduklarını söyleyen Ayhan, “Çalışan bir federasyonuz. Ancak geçtiğimiz yıldan kalma hakem ücretleri de var, o para da daha verilmiş değil” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 680 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.