MGA kamp için Sırbistan’a uçtu

MGA kamp için Sırbistan’a uçtu

Basketbolda altyapılarda önemli bir misyona sahip Mağusa Gençlik Akademisi (MGA), genç oyuncularının gelişimi adına önemli bir yurt dışı kampına katılıyor. Gazimağusa ekibi, 23 kişilik kafile ile bu sabah kamp yapmak üzere Sırbistan’a uçtu.

A+A-

Başkent Belgrad’da 1-6 Temmuz tarihleri arasında yapılacak kamp kafilesi toplam 23 kişiden oluştu. Antrenör Hasan Kasap ve yardımcısı Çetin Pırlanta nezaretinde çalışma yürütecek oyunculara Sırbistan’ın bir dönem en önemli oyuncularından olan, şimdilerde koçluk görevleri yürüten Dejan Milojevic de idman yaptıracak.

 

Kasap: Birçok elit basketbolcu yetiştiren Milojevic bizlere idman yaptıracak

Gazimağusa Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen kampla ilgili açıklama yapan Antrenör Hasan Kasap,

Sırp Coachlar Dejan Milojevic ve Bane Vukovic in düzenlediği bir basketbol eğitim kampı olan Basketball Development Academy’de bulunmanın genç sporcular için önemli bir adım olacağını vurguladı.

Kasap şu ifadelere yer verdi: “Antrenmanların Sırbistan Milli Basketbol takımı koçları tarafından yapıldığı bu kampta sporcularımız ambargoları aşıp Sırp basketbolcularla birlikte antrenman ve maç ortamında yeteneklerini sergileme fırsatı bulacaklar. Coach Dejan Milojevic bugüne kadar Nikola Jokic , Boban Marjanovic , Bogdan Bogdanovic , Vasilije Micic’in de aralarında bulunduğu onlarca elit basketbolcu yetiştirmiş çok önemli bir isimdir. Kampa uluslararası arenadan basketbolcular da katılacak. Ambargolardan boğulan önü kesilen sporcularımızı dünyalı yapacağımız bu organizasyonda Gazimağusamızı temsil edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 1473 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.