Mevlüt Önal’a başarılı operasyon

Mevlüt Önal’a başarılı operasyon

AKSA Süper Lig ekiplerinden Göçmenköy’de hafta sonu Hamitköy maçında sakatlanan ve fibula kemiği kırılan Mevlüt Önal, Salı günü operasyon geçirdi.

A+A-

Elite Hastanesi’nde Barış Peker tarafından ameliyatı yapılan Önal, bu süreçte kendisine destek olanlara sosyal medya hesabından şu şekilde teşekkür etti:

“06.11.2022 tarihinde oynadığımız Hamitköy maçında ayak bileğime aldığım darbe sonucu fibula kemiğimde kirik meydana gelmiştir. Pazar gününden bugüne kadar arayan soran herkese teşekkür ederim, bu kadar çok sevenimin olması, bu kötü günlerimde bana teselli olmuştur. Akabinde hiç bir masraftan kaçınmadan beni hemen özel hastaneye sevk ettiren Abdullah Yusuf, Ersan Karataş, Arslan Bıçaklı başkanlarıma, abilerime, yöneticilerime ve takım arkadaşlarıma, kısacası Göçmenköy ailesine minnettarım. 08.11.2022 tarihinde beni kusursuz, başarılı bir şekilde ameliyat eden Ortopedi uzmanı Dr. Barış Peker ve ameliyatımda bulunan Elite hastanesi personellerine, ilgilerinden ve samimi güler yüzlü oldukları için çok çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız”

Pazar günü Hamitköy maçına ilk 11’de başlayan Mevlüt Önal, sakatlanarak 61. dakikada yerini Mustafa Gezer’e bırakmıştı.

Bu haber toplam 646 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.