“Mevcut yönetim değişirse göreve hazırız”

“Mevcut yönetim değişirse göreve hazırız”

Basketbol Federasyonu’nda, mevcut Yönetim Kurulu ile daha önceden sorun yaşayan ve hakemliği bırakan 11 hakem, Genel Kurul’da yönetimin değişmesi halinde hakemliğe geri döneceklerini açıkladı. 

A+A-

SPORYENİ

Basketbol Federasyonu’nda Genel Kurul süreci yaşanırken daha önce hakemliği bıraktığını açıklayan 11 hakem mevcut yönetimin değişmesi durumunda göreve dönmeye hazır olduklarını belirtti.

Uzun yıllar basketbolda hakemlik görevi yürüten ve söz konusu 11 hakemin içerisinde bulunan Nusret Sırdar, SPORYENİ'ye yaptığı değerlendirmede göreve hazır olduklarını söyledi.

Geçtiğimiz sezon kendilerine birçok talep geldiklerini ve yeni, genç hakemlerin eğitilmeye ihtiyacı olduğunu kaydeden Sırdar, kolları sıvamaya hazır olduklarını ifade etti.

“Federasyonda Genel Kurul süreci şu anda devam ediyor. Bizler mevcut yönetimle sıkıntılı bir süreç yaşayarak bu kararı almıştık. Süreç ne getirir bilinmez ancak mevcut yönetimin değişmesi durumunda bizler göreve hazırız. Geçtiğimiz yıl içerisinde camiadan bizlere çok talepler geldi, genç arkadaşlar da haklı olarak ciddi ve kritik maçlarda çok sıkıntı yaşadı. Süreci takip ediyoruz. Şunu söylemeliyim ki mevcut yönetim devam ederse, dönüşümüz zor gibi görünüyor” dedi. 

Genel Kurul süreci devam ediyor

Basketbol Federasyonu’nun Genel Kurul süreci devam ediyor. Daha önceden Ali Tüzünkan federasyon başkanlığı için aday olduğunu açıklasa da, Basketbol Federasyonu Genel Kurul öncesi resmi bir başvuru olmadığını açıklamış, 6 Eylül’de gerçekleşen Genel Kurul, aday çıkmaması nedeniyle 27 Eylül’e ertelenmişti.

Gerçekleşen Genel Kurul’da üyelerin tüzük maddelerinde değişim istemesi ve konunun Spor Dairesi'ne taşınması da göze çarpmıştı.

Bu haber toplam 734 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.