Meter Mevsimler, bir ilke imza atıyor

Meter Mevsimler, bir ilke imza atıyor

Meter Mevsimler, İtalya'da uluslararası fuarda yer alacak

A+A-

WBFF Pro Muscle Model Meter Mevsimler 1-4 Haziran İtalya’nın Rimini kentinde yapılacak Uluslararası Fitness Fuarında yer alarak bu alanda Türkiye dahil KKTC’de daha önce kazanılmamış bir başarıya imza atacak.

 

World Beauty Fitness Fashion (WBFF) organizasyonu bünyesinde 2015 yılında Londra’da düzenlenen Muscle Model kategorisinde şampiyon olarak Pro kartı kazanan Mevsimler, sonrasında 2016 yılında Toronto’da World Pro Muscle Model yarışmasında 22 kişi arasından Dünya 6’ncısı olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Mevsimler bu başarı ile, Italya’da 1997’den beri hizmet veren Gıda Takviyeleri markası olan “Anderson Re-search Supplement” firması ile 1 yıllık ön anlaşma imzalayarak bu alanda anlaşma imzalayan ilk yerli sporcu olmayı başardı.

Bu anlaşma ile ülke dışında fuarlarda “Anderson Re-search Markası”nın yanında yer alacak Mevsimler, böylelikle uluslararası fuarlarda yer alan ilk yerli vücut geliştirme sporcusu olmayı da başararak, ambargoların da önüne geçti.

 

Bir sonraki fuar Barcelona’da olacak

Mevsimler ayrıca, İtalya’nın Rimini şehrinde 1-4 haziran da gerçekleşecek olan “Rimini Welness” Fuarına katıldıktan sonar; 22-24 Eylül İspanya’nın Barselona şehrinde gerçekleşecek “Arnold Classic” fuarında da “Anderson Re-search” takımı ile birlikte vücut geliştirme alnında önemli bir başarıya daha imza atmış olacak.

Bu haber toplam 2442 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.