Mesarya zirvede tamamladı

Mesarya zirvede tamamladı

K-Pet Birinci Lig’de 15’inci hafta karşılaşmaları geride bıraktığımız hafta sonu oynandı. 15’inci hafta maçlarıyla birlikte ilk devre tamamlanmış oldu.

A+A-

K-Pet Birinci Lig’de 15’inci hafta karşılaşmaları geride bıraktığımız hafta sonu oynandı. 15’inci hafta maçlarıyla birlikte ilk devre tamamlanmış oldu. Devrenin son maçında lider Mesarya, Yalova deplasmanında 2-2 berabere kalırken, zirve yarışında bulunan Yonpaş Dumlpınar, Esentepe’ye mağlup oldu.

 

Mesarya 1 puanla döndü

Ligde ilk devrenin son maçında Yalova’ya konuk olan lider Mesarya, bu karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle sahadan ayrılarak önemli 2 puanı Bostancı’da bıraktı. Bu maçın sonunda 36 puana ulaşan sarı kırmızılı ekip, ligin ilk devresini en yakın takipçisi Yonpaş Dumlupınar’ın 6 puan önünde lider olarak tamamladı.

 

Dumlupınar şansı değerlendiremedi

Lider Mesarya’nın puan kaybettiği haftada Esentepe’yi konuk eden Yonpaş Dumlupınar, Mağusa’da oynanan karşılaşmada beklemediği bir yenilgi aldı ve zirveye yaklaşma şansını kaybetti. Sarı kırmızılı ekip, 2’nci sırada lider Mesarya’nın 6 puan gerisinde ligin ilk devresini noktaladı.

 

Maraş emin adımlarla ilerliyor…

Birinci Lig’in ilk devresinde aldığı sonuçlarla dikkat çeken ekiplerden biri olan Maraş, Mormenekşe’ye konuk olduğu karşılaşmada rakibini 5-1 mağlup etti. Takipçisi olduğu 2 rakibinin de puan kaybettiği haftada kazanmayı başaran Maraş, emin adımlarla zirveye doğru ilerliyor. 5-1’lik Mormenekşe galibiyeti ile ilk devreyi noktalayan kırmızı beyazlı ekip, ligin ilk devresinde 29 puan topladı ve 3’üncü sırada devreye tamamladı.

 

Gençler Birliği, Görneç’i 3-1’le geçti

İskele ekibi Gençler Birliği, konuk ettiği Görneç’i 3-1 mağlup ederken, Karşıkaya’nın ev sahipliğinde oynanan Karşıyaka – Girne Halk Evi maçında gol sesi çıkmadı.

 

Alt sıralarda önemli maçlar

Devrenin son karşılaşmasında ligin alt sıralarını ilgilendiren önemli karşılaşmalar oynandı. Ozanköy, deplasmanda Lapta’yı 2-1 mağlup ederken, Çanakkale ile Bostancı Bağcıl 1-1 berabere kaldı. Ligin Mağusa ekiplerinden Dörtyol ise, devrenin son maçında Doğancı ile oynandığından, karşılaşmayı hükmen kazandı.

 

SONUÇLAR

Yalova – Mesarya: 2-2

Ozanköy – Lapta: 2-1

Yonpaş Dumlupınar – Esentepe: 1-2

G.Birliği – Görneç: 3-1

Mormenekşe – Maraş: 1-5

Karşıyaka – Girne HE: 0-0

Çanakkale – B.Bağcıl: 1-1

Dörtyol – Doğancı: 3-0 (H)

 

GOL KRALLIĞI

18 Gol: Halil Turan (Mesarya)

12 Gol: İlyas Niyazi (Görneç)

10 Gol: Ömer Kaygusuz (Lapta)

1.lig-002.jpg

Bu haber toplam 1801 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.