Mesarya sahaları incelendi

Mesarya sahaları incelendi

Spor Dairesi Müdürü Fuat Tek ile Kulüpler Birliği Başkanı Aytaç Karavezirler, Mesarya bölgesi sahalarını inceledi.

A+A-

Spor Dairesi Müdürü Fuat Tek, Kulüpler Birliği Başkanı Aytaç Karavezirler ile birlikte yeni sezon öncesi sahalardaki sıkıntıları yerinde görmek ve sorunları yaklaşan futbol sezonu öncesinde gidermek için Mesarya bölgesinde incelemelerde bulundu.

İncirli, Türkmenköy, Vadili, Akdoğan, Paşaköy ve Cihangir’deki tesisleri yerinde gören ve sorunlarla ilgili gözlemler yapan Fuat Tek ve Aytaç Karavezirler, yaklaşan futbol sezonu öncesinde sıkıntıları aşmak için yetkililerle temasları artırmak ve çözüm yolları aramak için fikir birliği yaptı.

img-1573.jpg

Tek: “Tüm tesislere yetişmemiz mümkün değil”

Mesarya bölgesindeki tesisleri yerinde inceleme fırsatı bulan Spor Dairesi Müdürü Fuat Tek, yaklaşan futbol sezonu öncesinde bazı tesislerde ciddi sıkıntılar gözlemlediklerini, bu sıkıntıları, daire, kulüp yönetimi ve yerel yönetimlerin birlikte hareket etmesi durumunda erken ve sağlıklı bir biçimde çözebileceklerini dile getirdi. Herşeyi Spor Dairesi’nden beklemenin doğru bir yaklaşım olmadığını ifade eden Fuat Tek, dairenin ekonomik durumunun da ortada olduğunu ve tüm tesislere yetişmesinin mümkün olmadığını aktardı. Tesislerin bağlı bulundukları yerel yönetimlerle görüşmeler yapacağını belirten Tek, ülke gençliğine ve bölge gençliğine hizmet etmek için Spor Dairesi ve belediyelerin elbirliğiyle hareket etmesi gerektiğini, kulüp yönetimlerinin de katkı ve yardımlarıyla sorunların işbirliği içinde daha rahat çözüme kavuşacağına inandığını ifade etti.

img-1628.jpg

Karavezirler: “Mevcut tesisleri korumalıyız”

Kulüpler Birliği Başkanı Aytaç Karavezirler de yaptıkları incelemelerde tesislerde eksiklikler tespit ettiklerini, özellikle her köye saha yapmak yerine, eldeki mevcut tesisleri korumanın ve geliştirmenin daha doğru bir yaklaşım olduğunu belirtti. Ülke şartlarını ve ekonomik şartları da göz önüne aldıkları zaman merkezi sahaların oluşturulmasının daha doğru olacağına inandığını söyleyen Karavezirler, devletin elindeki imkanları her sahaya aktarmak yerine merkezi sahaları daha çağdaş bir konuma getirerek daha iyi kullanmasının doğru olacağını anlattı. Bu bağlamda belediyelere de çağrıda bulunan Karavezirler, bölge gençliğine hizmet etmenin, yerel yönetimlerin görevi olduğunu ve hep birlikte hareket etmeleri durumunda tesislerdeki sıkıntıların daha rahat çözüme kavuşacağına inandığını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 777 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.