Mesarya – Mağusa finali

Mesarya – Mağusa finali

Futbolun paydaşları tarafından depremdeki kayıplarımız anısına düzenlenen Karmalar Turnuvasında finale yükselen takımlar belirlendi

A+A-

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği (KKTFAD), Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD), Futbol Kulüpler Birliği, Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği (KTFHGD) ve Futbolcular Derneği’nin Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) iş birliğinde organize edilen Deprem Şehitleri Turnuvası’nda finale yükselen takımlar belli oldu. 6 Haziran Salı günü yapılacak final maçında Mesarya Karması ile Mağusa Karması karşı karşıya gelecek.

  msa-karma-final.jpeg

4. dakika 17. saniyede balonlar havaya bırakıldı

Karşılaşmaların 4. dakika 17. saniyesinde futbolcular havaya balonlar bırakarak anma aktiviteleri yapıldı. Futbolun paydaşların ve Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Caner Oshan’ın destek verip katkı koyduğu turnuvada yarı final karşılaşmaları Perşembe günü Mağusa’da oynandı.

yar-final-estantane-2.jpeg

Mesarya – Mağusa finali

“Deprem Şehitleri Turnuvası’nda” yarı final ilk maçında Mesarya Karması ile İskele Karması karşı karşıya geldi. Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından oynanan karşılaşmada Mesarya Karması rakibi İskele Karmasını 4-0 mağlup ederek finale yükseldi.  

Günün ikinci yarı finalinde Mağusa Karması ile Alsancak Karması karşı karşıya geldi. Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda oynanan karşılaşmada Mağusa Karması rakibi Alsancak Karmasını zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada 2-1 mağlup ederek finale yükselen ikinci takım oldu.

yar-final-estantane-6.jpeg

Final Gazimağusa’da

Final karşılaşması daha önce Lefkoşa, Atatürk Stadı’nda oynanacaktı ancak aynı tarihte statta başka bir organizasyon olduğu için mücadelenin Gazimağusa’ya alındığı açıklandı.

Mesarya Karması ile Mağusa Karması arasında oynanacak olan final karşılaşması 6 Haziran Salı akşamı Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda saat 19.00’da oynanacak ve turnuva tamamlanacak.

Turnuvanın üçüncülük karşılaşmasının oynanmayacağı, İskele Karması ile Alsancak karması takımları üçüncü olarak belirlendiği açıklandı.

“Deprem Şehitleri Turnuvası’nda” yarı final karşılaşmalarında alınan sonuçlar ve final maç programı şöyle.

 

Yarı Final Sonuçları

Mesarya Karması-İskele Karması 4-0   

Mağusa Karması-Alsancak Karması 2-1  

 

6 Haziran Salı Final

Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı

Saat 19:00: Mesarya Karması-Mağusa Karması

Bu haber toplam 668 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.