Mesarya ilklerin mutluluğunu yaşıyor

Mesarya ilklerin mutluluğunu yaşıyor

Mesarya’nın Türk Ocağı galibiyeti, beraberinde ilkleri de getirdi

A+A-

2016 yılında kurulduktan sonra kısa süre içerisinde ülke futbolunun en üst ligine yükselen Mesarya Spor Kulübü, ilkleri yaşamanın mutluluğunu yaşıyor. Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden sarı kırmızılı ekip, ligin ikinci haftasında elde ettiği Türk Ocağı galibiyetiyle hem ligde ilk gollerini attı, hem de ilk galibiyetini aldı. Bu galibiyetin ayrı bir anlamı daha vardı. Zira, genç teknik adam Nazım Aktunç da tek adam olarak Süper Lig’de ilk kez galibiyet sevinci yaşadı.

nazim-aktunc-001.jpg

Aktunç: Bizim için çok değerliydi

Mesarya Teknik Direktörü Nazım Aktunç, Türk Ocağı karşısında elde edilen 2-1’lik galibiyeti “Bizim için çok değerliydi” şeklinde nitelendirdi. “Oyuncularımız hem kulübü hem de beni fazla bekletmediler” diyen Aktunç, “Bu galibiyetle üzerimizden biraz olsun baskı ve yük kalktı. Bu konuda oyuncularımı tebrik eder, galibiyeti camiamıza, özellikle de her zaman yanımızda olan, Lefke maçı sonrasında da inanılmaz destek veren yöneticilerimize armağan ederim” dedi.

 

“Üzerimizden büyük bir yük attık ve rahatladık”

Türk Ocağı maçının zor geçtiğini, rakibin çok iyi hazırlandığını ve iyi bir takıma karşı galip geldiklerinin altını çizen Nazım Aktunç, “Bana göre galibiyetin şifresi, bütün hafta ne çalışıp ne analiz ettiysek maçta karşımıza çıkması oldu. İyi çalıştığımız dersi iyi uyguladık, o yönden çok mutluyum” ifadelerini kullandı. Maçın içerisinde gel gitlerin olduğunu, rakip 10 kişi kaldıktan sonra paniklediklerini, kalelerinde de gol gördüklerini hatırlatan genç teknik adam, “Maçı kaybedebilirdik ama yaptığımız taktik değişikliği ile tekrardan toparlandık ve gol geldi. Çok zor oldu ama güzel bir galibiyet oldu. Üzerimizden büyük bir yük attık ve rahatladık” şeklinde konuştu.

“Kaymaklı benim için önemli bir kulüp ama kazanmak istiyoruz”

Ligin üçüncü haftasında uzun yıllar hizmet ettiği Küçük Kaymaklı ile rakip olacakları yönündeki soruyu değerlendiren Nazım Aktunç, “11 sene hizmet verdiğim, 26 yıl sonra gelen 10 yıl önceki şampiyonlukta kaptanlığını yaptığım Küçük Kaymaklı benim için çok değerli ve önemli bir kulüptür. Çok önemli arkadaşlıklarımız, güzel dostluklarımız vardır. Bu hafta biz ve onlar mutlaka kazanmak isteyeceğiz. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok, elimizden geleni yapacağız. Maçtan önce dostuz, maçta rakibiz, maçtan sonra dostluklarımız devam edecek. Maçın çok güzel ve centilmence geçeceğini düşünüyorum. Çünkü iki takım da bir sistem içerisinde, doğru futbol oynamaya çalışıyor. Bu anlamda taraflı tarafsız tüm futbol severleri maça bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 878 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.