Merve’ye Dumlupınar desteği

Merve’ye Dumlupınar desteği

Yonpaş Dumlupınar, elit voleybolcu Merve Çelebi ile sponsorluk anlaşması imzaladı

A+A-

Yonpaş Dumlupınar, başarılı sporculara verdiği desteğe bir yenisini daha ekledi. Avrupa ve Balkan Şampiyonu milli voleybolcu Merve Çelebi ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

İmzalanan anlaşma ile ilgili açıklama yapan kulüp başkanı Mehmet Evram, “Merve, hem karakterinden hem de başarılarından dolayı desteklemekten gurur duyduğum, bundan böyle her adımda da elimden geldiğince yanında olacağım bir sporcudur” dedi. Kulübün koordinatörlük görevini sürdüren Asya Alpler ise ““Bu anlaşmanın hem Dumlupınar hem de Merve için çok güzel bir başlangıç olacağına inanıyorum” açıklamasını yaptı. Merve Çelebi ise anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bu anlaşma umarım diğer kulüp ve kuruluşlar için de bir örnek teşkil eder” dedi.

 

Evram: “Hem şahsen hem de kulübüm adına mutlu ve heyecanlıyım”

Bireysel sporculara sağladığı sponsorluklar ile ülke spor ve sporcularına destek olurken, sponsor desteklerine dair farkındalığı artırmayı da hedefleyen Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü, Merve Çelebi ile hem bireysel hem de akademi düzeyinde işbirliklerini içeren geniş kapsamlı bir anlaşma imzaladı. Başkan Mehmet Evram, “Merve Çelebi, hem başarıları ile göğsümüzü kabartan hem de kurduğu akademi ve ülke sporuna verdiği emeklerden dolayı çok takdir ettiğimiz bir sporcudur. Tüm işbirliklerimiz ve gelecek projelerimiz için hem şahsen hem de kulübüm adına mutlu ve heyecanlıyım” dedi.

 

Çelebi: “Umarım diğer kulüp ve kuruluşlar için de bir örnek teşkil eder”

Milli voleybolcu Merve Çelebi anlaşma ile ilgili yaptığı açıklamada “Öncelikle Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü’ne bu ince ve anlamlı düşünceleri için teşekkür ederim. Bir futbol kulübünün futbol dışındaki spor branşlarını desteklemesi umarım diğer kulüp ve kuruluşlar için de bir örnek teşkil eder. Bundan sonraki turnuvalarda Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü yanımda olacağı için mutluyum” ifadelerini kullandı.

 

Alpler: “Dumlupınar ve Merve için çok güzel bir başlangıç olacağına inanıyorum”

Kulüp Koordinatörü Asya Alpler, yaptığı açıklamada “Bireysel sporlarla uğraşan biri olarak bireysel sporcuların bu ülkede karşılaştığı sorunları çok iyi biliyorum ve Dumlupınar’ın yıllardır bireysel sporculara verdiği destekler ile bir futbol kulübünden fazlası olduğunu gösterdiğini düşünüyorum. Merve ile imzaladığımız bu kapsamlı anlaşma ile de bireysel sporcu desteklerine yeni bir boyut getireceğimize inanıyorum” dedi.

Bu haber toplam 655 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.