Merveli Türkiye Avrupa üçüncüsü

Merveli Türkiye Avrupa üçüncüsü

2019 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Erciyes Etabı’nda Türkiye Milli Takımı formasını giyen Merve Çelebi, takımı ile birlikte üçüncü olma başarısı gösterdi

A+A-

2019 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Erciyes Etabı’nda Türkiye Milli Takımı forması giyen ülkemiz voleybolcularından Merve Çelebi, üçüncü olma başarısı gösterdi.

2019 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun Erciyes Etabı dün oynanan son gün karşılaşmaları ile tamamlandı. Organizasyonda ülkemiz voleybolcuları Türkiye Milli Takımı adına mücadele etti. Kadınlarda Merve Çelebi takımı ile üçüncü olarak kürsüye çıkma başarısı gösterdi.

 

Erkeklerde sporcularımız çeyrek finalin kapısından döndü

Erkeklerde yer alan Kıbrıslı Türk voleybolcular Kemal Şah, Devrim Alibaba  ve Ali Osman Nurettin organizasyonun cumartesi günü oynanan ikinci gününde Polonya ve bir diğer Türk ekibine mağlup olarak çeyrek finalin kapısından döndüler.

 

Merve’den bu kez üçüncülük

Organizasyonun ikinci gününde Kıbrıslı Türk voleybolcu Merve Çelebi takım arkadaşları Selin Yurtsever, Bahanur Gökalp ile birlikte Romanyalı rakiplerini yenerek çeyrek finale adlarını yazdırdılar. Çeyrek finalde Slovak rakiplerini 2-0 yenerek yarı final vizesi alan Merveli Türkiye, yarı finalde Rus rakiplerine 2-1 yenilerek üçüncülük maçına çıktı. Üçüncülük maçında ise Çek Cumhuriyeti ekibini 2-0 yenen Merveli Türkiye, 2019 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Erciyes Etabı’nı üçüncü olarak tamamlama başarısı gösterdi.

 

İlk etabı dördüncü tamamlamıştı

Geçtiğimiz ay Rusya’da oynanan ilk etap mücadelesinde Merve Çelebi takımı ile üçüncülük maçı oynamış, bu maçta mağlup olarak dördüncü olarak organizasyonu tamamlamıştı. Bu etabı üçüncü olarak tamamlayan Merveli Türkiye, kürsüde yer alma başarısı gösterdi.

Bu haber toplam 1844 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.