Merve yeniden sahne alıyor

Merve yeniden sahne alıyor

Türkiye Kar Voleybolu Milli takımı ile elde ettiği başarılarla gururumuz olan Merve Çelebi, Avrupa Şampiyonası için Türkiye Milli Takımı’ndan davet aldı

A+A-

Voleybolda ülkemizin son yıllarda yetiştirdiği önemli yeteneklerden olan, ülkemizde kulüp bazında ve Türkiye plaj ile kar voleybolu milli takımları ile birçok başarılar elde etmiş bir isim olan Merve Çelebi, yeniden Türkiye Kar Voleybolu Milli Takımı’na davet edildi.

Merve, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından Kar Voleybolu Avrupa Turu, Wagrain etabında mücadele edecek.

 

Pazar günü Kayseri’ye gidiyor

Merve Çelebi, Türk milli takımında aldığı davet sonrasında milli takım kampına dahil olmak için Pazar günü Kayseri’ye gidecek. Milli takım ile 7-17 Şubat tarihleri arasında Kayseri, Erciyes’te kamp yapacak olan Merve, ardından Avusturya’ya hareket edecek.

 

Avusturya’da sahne alacak

Son yıllarda Türkiye Milli Takımı ile kar voleybolunda önemli başarılar elde eden Merve Çelebi, Kayseri kampını tamamladıktan sonra Avusturya’ya gidecek. Avusturya’nın Wagrain şehrinde 19-21 Şubat 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu mücadelesinde Merve, başarılarına yenisini eklemek için mücadele edecek.

Bu haber toplam 2771 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.