Merve şampiyon Buğra üçüncü

Merve şampiyon Buğra üçüncü

TVF 2019 Pro Beach Tour’un Sinop etabında Kıbrıslı Türk sporculardan Buğra Eryıldız üçüncü, Merve Çelebi şampiyon olarak podyuma çıktı.

A+A-

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen 2019 Pro Beach Tour’un ikinci ayağına Kıbrıslı Türk sporcular damga vurdu. Kadınlarda Buğra Eryıldız üçüncülük, Merve Çelebi ise şampiyonluk sevinci yaşadılar.

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Sinop Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen 2019 TVF Pro Beach Tour’un ikinci ayağı olan Sinop Etabı’nda üçüncülük ve final maçları Sinop Kumkapı Plajı’nda oynandı.

 

Buğra – Ksenia ikilisi üçüncü

Cumartesi günü Yarı finalde mağlup olarak finale yükselemeyen Kıbrıslı Türk Buğra Eryıldız, partneri Ksenia ile Ebru – Burcu ikilisine karşı üçüncülük mücadelesine çıktı. Rakiplerini 21-13 ve 21-18’lik set sayıları ile 2-0 mağlup eden Buğra – Ksenia ikilisi organizasyonu üçüncü olarak tamamladı. Buğra – Ksenia ikilisi geçtiğimiz hafta Hopa’da düzenlenen ilk etapta da üçüncü olma başarısı göstermişti.

 

Merve – Olga ikilisi şampiyon

Kadınlar üçüncülük mücadelesinin ardından final mücadelesinde bir diğer Kıbrıslı Türk Merve Çelebi, Rusya’dan partneri Olga Motrich ile Merve Nezir – Bahanur Gökalp ile karşılaştı. 21-13 ve 27-25’lik set sayıları ile 2-0 galip gelen Merve – Olga ikilisi şampiyon oldu. Finallerin ardından düzenlenen törenle takımlara ödülleri takdim edildi

Bu haber toplam 1009 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.