Merve gururlandırmaya devam ediyor

Merve gururlandırmaya devam ediyor

Kar voleybolunda Türkiye Milli Takımı ile önemli başarılara imza atan Merve Çelebi, başarılarına bir yenisini daha ekledi

A+A-

Kıbrıslı Türk voleybolcu Merve Çelebi’nin formasını giydiği Türkiye Kar Voleybolu Milli Takımı, 2022 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Kahramanmaraş etabını üçüncü olarak tamamladı ve bronz madalya kazandı.

Kahramanmaraş’ta yarı finale yükselme başarısı gösteren Merve’li Türkiye, yarı Rusya’ya 4-15, 15-11 ve 13-15’lik setler sonucunda 2-1 mağlup olarak finalin kapısından döndü ve üçüncülük maçı oynamaya kazandı.

Üçüncülük maçında Litvanya’yı 15-9, 14-16 ve 15-10’luk setlerle 2-1 yenen Merve Çelebi ve arkadaşları, 2022 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Kahramanmaraş etabını üçüncü olarak tamamlama başarısı gösterdi.

 

Birkan Uzun’a armağan etti

Kar voleybolunda birçok başarı elde eden Merve Çelebi, müsabakaların ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla madalyasını ocak ayında hayatını kaybeden Birkan Uzun’a armağan etti.

Merve Çelebi’nin paylaşımı şu şekilde:

“Sessizce gelen başarı… Biz kazanmaya, Avrupa’da madalya almaya devam ediyoruz. Her yıl değişmeden. Bazen altın, bazen gümüş, bazen bronz. Şartlar ne olursa olsun almaya da devam etmek için elimizden geleni yapacağız. Bazı başarılar oldukça dışardan daha basitmiş gibi görünür. Tebrik edilip yola devam edilir. Ama her başarının ayrı zorluğu ve anlamı olur... Biz Kıbrıslı Türkler olarak her şeyin normalinden daha da zorunu yaşasak da bugün Türkiye milli takımı olarak madalya maçımızın Türkiye’nin en iyi spor kanalı TRTSPOR yıldız da yayınlanmasının ve o takımın içinde benim de yer almanın gururunu yaşıyorum. Ülkemizde farkında olmadığımız o kadar başarılı ve değerli sporcularımız var ki. Ben de bugünkü başarımızı, kendi adıma bu dünyadan gittikten sonra değerini anladığımız, ülkemin başarılı sporcusu ve büyük bir değeri olan rahmetli Birkan UZUN’a armağan etmek istiyorum.”

Bu haber toplam 947 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.