Merve – Betül ikilisi yarı finalde

Merve – Betül ikilisi yarı finalde

Voleybol kariyerinde önemli başarılar elde eden Kıbrıslı Türk voleybolcumuz Merve Çelebi, yeni bir başarı daha elde edebilmek için Balıkesir’de mücadele ediyor. Merve, partneri Betül Çetin ile bugün oynadığı karşılaşmayı kazanarak yarı finale yükseldi.

A+A-

Voleybol kariyerinde önemli başarılar elde eden Kıbrıslı Türk voleybolcumuz Merve Çelebi, yeni bir başarı daha elde edebilmek için Balıkesir’de mücadele ediyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kulüpler Türkiye Şampiyonası Ören Etabı’nda partneri Betül Çetin ile mücadele eden Merve Çelebi, bugün oynadıkları karşılaşmada Kartal Anadolu takımını 21-10 ve 21-6’lık setlerle 2-0 mağlup etti ve turnuvada yarı final oynamaya hak kazandı.

Merve-Betül ikilisi, yarın 12.00’de Uno Akademi takımıyla yarı final oynayacak. Merve ve Betül ikilisi yarı finali de geçmesi durumunda aynı gün saat 16.00’da final maçı oynayacak.

Merve-Betül ikilisi geçtiğimiz Haziran ayında ikinci oldukları Balıkesir Ören etabında bu kez şampiyon olmayı hedefliyor.

Bu haber toplam 760 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.