Merve, Avusturya’da altın peşinde

Merve, Avusturya’da altın peşinde

Bu yıl kar voleybolunda başarılı bir sezon geçiren Merve Çelebi’nin sıradaki durağı Türkiye Milli Takımı ile Avrupa Turu, Wagrain etabı

A+A-

Ülkemizin elit voleybolcularından Merve Çelebi, kar voleybolunda geçtiğimiz yıl bir şampiyonluk, bir de üçüncülük yaşadığı Wagrain’de yeniden mücadele edecek. 2022 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun son etabı olan Wagrain etabında Merve Çelebi, yarın başlayacak organizasyonda Türkiye Milli Takımı ile yeniden kürsünün zirvesinde yer alabilmek için görev yapacak. Geçtiğimiz yıl elde ettiği başarılara bu yıl yenilerini ekleyen Merve, takımıyla Avrupa Turu’nun Kahramanmaraş etabını üçüncü, Erciyes etabını ise şampiyon olarak tamamlamıştı. Avrupa organizasyonlarından ayrı olarak Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Sivas’ta düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda ise Merve şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

 

Bir üçüncülük, bir şampiyonluk

2022 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun ilk etabı olan ve 18-20 Şubat tarihlerinde düzenlenen Kahramanmaraş etabında Merve’li Türkiye üçüncü olarak bronz madalya kazanmıştı. Turun Ukrayna’da düzenlemeyi planladığı Truskavets etabı ertelenirken, İtalya’da düzenlemeyi planladığı Tarvisio etabı ise iptal edilmişti. Kayseri’de 18-20 Mart tarihlerinde düzenlenen Erciyes etabında Merve ve arkadaşları şampiyon olarak kürsüye çıkmış ve büyük gurur yaşatmıştı. Avrupa Turu’nun son etabı ise 25-27 Mart tarihlerinde Avusturya’da, Wagrain etabı olarak düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl aynı yerde iki etap düzenlenirken bir şampiyonluk ve bir üçüncülükle temsilcimiz gurur kaynağı olmuştu.

merve-celebi.jpg

Şampiyonluk arayacak

2022 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Wagrain etabında Merve Çelebi ve arkadaşları, Türkiye Milli Takımı ile şampiyonluk için mücadele edecek. Kadınlar kategorisinde Türkiye’nin yanı sıra Çekya iki takımla organizasyonda yer alıyor. Ayrıca İtalya, Macaristan ve Polonya da organizasyonda mücadele edecek diğer takımlar.

Bu haber toplam 978 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.