Mersin’de hedefe attılar

Mersin’de hedefe attılar

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Ateşli Silahlar 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükleri Anma Kupası 6-9 Temmuz tarihlerinde Mersin’de gerçekleştirildi.

A+A-

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Ateşli Silahlar 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükleri Anma Kupası 6-9 Temmuz tarihlerinde Mersin’de gerçekleştirildi. Erdemli Atış Poligonu’nda yer alan yarışlarda yarışan Kıbrıslı Türk atıcılar başarılı sonuçlar elde etti.

Ateşli Tüfek Büyük Erkekler kategorisinde Lefkoşa Avcılık Atıcılık Kulübü sporcusu Mehmet Zeybekci 50 metre yat atışlarında toplamda 218,9 puan kaydederek final atışlarında üçüncü oldu. Mehme tOlgun 50 metre 3x40 atışlarında 1041 puan alarak 7’nci olurken, Sevim Olgun ateşli 50 metre 3x20 büyük kadın kategorisinde final atışlarında elde ettiği derece ile üçüncü olma başarısı gösterdi.

Atıcılık Federasyonu başkanı Türker Yiğitcan Türkiye’de elde edilen başarılardan dolayı sporcuları ve ailelerini canı gönülden kutladığını belirterek büyük gurur yaşadıklarını söyledi.

Yiğitcan “Sporcularımız bu yarışmalarda başarılı olmuşlardır. Başarılı olanlara katkı konusunda girişim yaparak onların teşvik edilmesini ve daha başarılı olmaları için her türlü zemini sağlayacağız” dedi.

Bu haber toplam 1258 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.