Merit Spor Oyunları’nda ilk yarışma yapıldı

Merit Spor Oyunları’nda ilk yarışma yapıldı

Merit Otellerinin başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu yıl dört etkinlikle gerçekleştirilecek Merit Spor Oyunları’nın ilk yarışması yapıldı.

A+A-

“KKTC’nin kuruluşuna” denk gelen 1. Merit Cumhuriyet Koşusu’nda; Alsancak İlkokulu, Lapta İlkokulu, Karşıyaka İlkokulu ve Karaoğlanoğlu İlkokulu öğrencileri yarıştı.

Takımlar kategorisinde hem kız takımlarında hem de erkek takımlarında birinciliği Alsancak İlkokulu kazandı. Kız takımlarında Lapta İlkokulu ikinci, Karşıyaka İlkokulu üçüncü ve Karaoğlanoğlu İlkokulu dördüncü oldu. Erkek takımlarında ise Lapta İlkokulu ikinciliği kazanırken Karaoğlanoğlu İlkokulu üçüncü ve Karşıyaka İlkokulu dördüncü oldu.

Bireysel kategoride ise hem kız hem de erkek takımlarında dereceye girerek madalya alan öğrencilerin tamamı Alsancak İlkokulu öğrencileri oldu. Kız takımlarında birinciliği Hatice Yulaf kazanırken, Sabiha Tapınç ikinci ve Maede Sepanji üçüncü oldu. Erkek takımları bireysel kategorisinde ise Nikita Taushankov birinciliği kazanırken, Ramazan Tapınç ikinci, İbrahim Karaoğlan üçüncü oldu.

Kızlar ve erkekler kategorisinde yapılan yarışın ardından düzenlenen ödül törenine Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediye Başkanı Fırat Ataser, Girne Polis Müdür Yardımcısı Hasan Karabaşak, Net Holding Yönetim Kurulu Üyesi Reha Arar ve okul müdürleri katıldı.

Bu haber toplam 500 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.